Μήνυμα στις 31/5/2010 στις 09:25 @Sex
φιλε μου ο κυριοτερος τροπος για να χασεις κιλα ειναι διαιτα και μονο διαιτα. επισης για καλυτερα αποτελεσματα πρεπει να πας και γυμναστηριο. σου συνιστω διαδρομο, ποδηλατο και ασκησεις για την πλατη και το στηθος..βαρακια και γυμναστικη για τα ποδια ειναι για τους πιο προχωρημενους στη γυμναστικη. επισης κανε εξετασεις αιματος γιατι το προβλημα σου ισως προερχεται απο προβλημα του θηροειδη ή καποιου αδενα. (1) τοτε θα παρεις τα καταλληλα φαρμακα. (2)αν το προβλημα δεν υποχωρει και σε ενοχλει ιδιαιτερα τοτε η μονη λυση ειναι η χειρουργικη επεμβαση. ακομα και αν κανεις καποιο απο τα (1) ή (2) ενα ειναι το σιγουρο.. πρεπει να τρεφεσαι σωστα και να αθλεισαι αλλιως θα υποστεις τις δυσμενεις συνεπειες στο μελλον. γνωστος μου ηταν σε πολυ χειροτερη θεση απο εσενα και με τις καταλληλες θυσιες εγινε ο μισος μεσα σε ενα χρονο. αρα αξιζει τον κοπο. ελπιζω να βοηθησα!!!!!!! Πήγαινε στο θέμα: Βυζια Λιπος
Μήνυμα στις 22/5/2010 στις 00:52 @Sex
βαση ενοεις πανω απο τους ορχεις η κατω;
Πήγαινε στο θέμα: μονο οι ειδικοι στο θεμα
Μήνυμα στις 21/5/2010 στις 23:08 @Sex
γεια σας. κατα καιρους εχω την παρακατω απορια και αποσο εχω ψαξει στο ιντερνετ δεν βρισκω επαρκεις απαντησεις. φυσικα φιλους, γιατρους και ιδιαιτερα γονεις ντρεπομαι να ρωτησω. η απορια μου λοιπον ειναι η εξης: πως μετραω το πεος; και ενοω με τι μετρο, μεζουρα η οπως αλλιως θελετε πειτε το καθως και απο ποιο μεχρι ποιο σημειο του πεους μετραω...... αρχιζω πανω απο τα μπαλακια η απο κατω; αααα και επισης......ποιο ειναι το φυσιολογικο μεγεθος; περιμενω σοβαρες απαντησεις παρακαλω οχι απαντησεις του style ποιος ο λογος να την μετρησεις, δεν παιζει ρολο το μεγεθος κτλ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!! Πήγαινε στο θέμα: μονο οι ειδικοι στο θεμα
Μήνυμα στις 9/5/2010 στις 00:28 @Sex
παντως εγω δεν καταλαβαινω αυτα που λετε με τα λιπαντικα...ας μου εξηγησει καποιος αναλυτικοτερα
Πήγαινε στο θέμα: Νεες μεθοδοι αυνανισμου...(για αντρες)
Μήνυμα στις 9/5/2010 στις 00:26 @Sex
ενας φιλος μου μου ειχε πει οτι ειχε ανοιξει μια τρυπα σε ενα πορτοκαλι και την εβαλε εκει......λεει οτι ειναι πολυ απολαυστικο..αν εισαι σε απογνωση δοκιμασε το........
Πήγαινε στο θέμα: Νεες μεθοδοι αυνανισμου...(για αντρες)
Μήνυμα στις 9/5/2010 στις 00:23 @Διάφορα
πρεπει να ομολογησω οτι εκτος απο το οτι αφτο το θεμα δεν αφορα το sex ειναι και λιγο...........ακυρο βρε συ χαλαρωσε. αν ειναι να βγαλεις τριχες θα βγαλεις ολα με την ωρα τους. και γενικα αποδεξου τον εαυτο σου οπως εισαι. στο κατω-κατω ποσοι ανδρες σημερα κανουν αποτριχωση. θελω να σου πω οτι οι τριχες(εκτος τα μαλλια βεβαια) ειναι αντιαισθητικες. αυτο θα το καταλαβεις καλυτερα οταν μεγαλωσεις, γιαυτο αραξε και αφησε τα πραγματα να ερθουν απο μονα τους. πιστεβω οτι βοηθησα.... Πήγαινε στο θέμα: τριχες στα ποδιααα helpp plzz
Μήνυμα στις 9/5/2010 στις 00:10 @Sex
olympiakos7 οκ relax εγω οχι επειδη το δοκιμασα αλλα επειδη ετσι πιστεβω στην εφηβεια αφτο δεν ειναι κατι υπερφικικο δηλαδη αφυσικο(στο χαναλεω) δικαιωμα σου βεβαια να εχεις οποια γνωμη θελεις αλλα μιας και αναφερεσαι σε φυση και οικογενειες για πες μου.. εσυ πας με μια γυναικα μονο και μονο επειδη ειναι στη φυση σου η επειδη ετσι σου βγαινει; Πήγαινε στο θέμα: να ανησυχισω;
Μήνυμα στις 8/5/2010 στις 16:55 @Sex
olympiakos7 σιμφωνω μαζι σου αφτη τη φορα..... παντως δε μπορεις να αποκαλεις γκει καποιον που βρισκεται στην εφηβικη ηλικια και μαλιστα δεν τον ξερεις............ αφτο που λες με τη φυση συμφωνω σε μερη. ειναι στη φυση στην εφηβια να υπαρχει μπερδεμα ως προς το σεξ θελουμε δε θελουμε Πήγαινε στο θέμα: να ανησυχισω;
Μήνυμα στις 8/5/2010 στις 16:04 @Sex
κοιταξε εγω συνηθως χυνω σε χαρτοπετσετες στο δοματιο μου οταν εχει ατομα στο σπιτι. σε αλλη περιπτωση μαρεσει να ειμαι γυμνος οταν αυνανιζομαι και συχηθως χυνω στο κρεβατι και αλλαζω τα σεντονια η στο πατομα και μετα καθαριζω
Πήγαινε στο θέμα: Οταν αυνανιζεστε που χυνετε;
Μήνυμα στις 8/5/2010 στις 16:00 @Sex
Ο μόνος γκέι γενικά (και εδώ μέσα) είναι αυτός που φανατικά λέει "εγώ είμαι ο κανονικός, εσύ είσαι ο ανώμαλος" αν οχι γκει παντως σιγουροτατα κομπλεξικος Πήγαινε στο θέμα: να ανησυχισω; |