Μήνυμα στις 22/1/2012 στις 16:58 @Sex
Τελικα παιδια δεν εχω καταλαβει αν εχω καποιο προβλημα η οχι. Εγω μια χαρα κανω την δουλεια μου κλπ, το θεμα ειναι πως οταν ειμαι σε στυση δεν κατεβαινει απο μονο του το πετσακι. Ωστοσο εγω το κατεβαζω απο μονος μου μια χαρα χωρις πονο. Συμβαινει σε κανεναν αλλον αυτο η να το κοιταξω? Γνωμη μου ειναι πως ο χαλινος ειναι αρκετα σφυχτος για αυτο συμβαινει.
Πήγαινε στο θέμα: αποκαλυψη βαλανου
Μήνυμα στις 26/5/2011 στις 09:35 @Sex
Λεκάνη βασικά είναι το πιο εύκολο...
Πήγαινε στο θέμα: που να χυσω;
Μήνυμα στις 26/5/2011 στις 09:29 @Sex
Απλά δεν μου ανοίγει από μόνο του. Δεν έχω πρόβλημα να το ανοίξω εγώ. Δεν είναι όπως στην φίμωση για παράδειγμα που δεν ανοίγει με τίποτα. Και εγώ που το βλέπω πρέπει να είναι πιο σφηκτός ο χαλινός. Αν επιμείνει το θέμα θα πάω σε ουρολόγο να το κοιτάξω.
Πήγαινε στο θέμα: πετσάκι-απορία
Μήνυμα στις 25/5/2011 στις 00:14 @Sex
Το πρόβλημα μου είναι πως δεν αποκαλύπτεται η βάλανος από μόνη της, εγώ όμως μπορώ πολύ εύκολα να το κάνω. Οπότε δεν με επηρεάζει νομίζω σε σεξουαλική δραστηριότητα. Απλά η βάλανος δεν αποκαλύπτεται χωρίς το πετσάκι να δεχθεί κάποια βοήθεια. Άλλη γνώμη που είχα ακούσει είναι πως με τον καιρό θα "χαλαρώσει" ο χαλινός μου. Άλλες απόψεις;
Μήνυμα στις 24/5/2011 στις 21:00 @Sex
Καλησπέρα. Είμαι 15 ετών. Τραβάω κανονικά μαλακία και χύνω, όλα μια χαρά. Όταν το πέος μου όμως έρχεται σε στύση, τότε δεν αποκαλύπτεται η βάλανος από μόνη της. Αν τραβήξω το πετσάκι από μόνος μου, τότε μια χαρά, αν και πάλι δεν μπορώ να το τραβήξω πολύ κάτω από την βάλανο καθώς πονάει. Πιστεύω πως απλά ο χαλινός μου είναι πιο σφηχτός οπότε συμβαίνει αυτό. Πιστεύετε πως είναι κάποιο πρόβλημα;
Μήνυμα στις 3/5/2011 στις 20:17 @Sex
Εμένα που δεν χωράει το δάχτυλό μου στο πρωκτό να ανησυχώ;:P
Πήγαινε στο θέμα: Απορία (δαχτυλάκι)
Μήνυμα στις 2/5/2011 στις 20:13 @Sex
Η απορία μου μπορεί να ακουστεί κάπως περίεργη αλλά τί εννοούμε όταν λέμε ότι τα αγόρια βάζουν δαχτυλάκι; Τα κορίτσια το καταλαβαίνω αλλά τα αγόρια;
Πήγαινε στο θέμα: Απορία (δαχτυλάκι)
Μήνυμα στις 4/2/2011 στις 18:08 @Sex
Αν τραβάω μ***α κάθε 3 μέρες περίπου πιστεύετε ότι είναι πολύ συχνά;
Πήγαινε στο θέμα: Εκσπερμάτωση (μ****α)
Μήνυμα στις 22/6/2010 στις 10:27 @Sex
στο site που έδωσε ο webmaster λέει ότι στα 17 οι πιθανότητες είναι 1%. Δηλαδή αν κάποιο παιδί π.χ 12 ετών νομίζει ότι έχει φίμωση να περιμένει να μεγαλώσει για να δεί αν έχει μόνιμη φίμωση και μετά να κάνει περιτομή;
Πήγαινε στο θέμα: Το πετσάκι δεν κατεβαίνει |