Μήνυμα στις 4/3/2012 στις 17:18 @Sex
θα είναι καλο οτι κανεις να το κανεις ηρεμα και με στοργη μην κανεις αποτομες κινησεις γλυφε σαν να γλυφεις παγωτο, πρωτα αργα κ μετα αμα βλεπεις οτι τραβαει αυξησε ταχυτητα.Μπορεις ενω γλυφεις την κλειτοριδα να βαζεις και δαχτυλο (νομιζω αυτο θα της αρεσει).Μετα ασε τη γλωσσα σου ελευθερη σαν να δινεις γλωσσοφιλο.νομιζω ομως οτι πιο καλες απαντησεις θα λαβεις απο κοριτσια... Πήγαινε στο θέμα: γλυφομουνι...
Μήνυμα στις 14/2/2012 στις 16:02 @Sex
νομιζω το καλυτερο ειναι να το συζητησεις μαζι του και να τον ρωτησεις στα ισια αλλα ευγενικα ...
Πήγαινε στο θέμα: Μου την πεφτει ο κολλητος μου
Μήνυμα στις 3/1/2012 στις 12:03 @Sex
Μια ερώτηση ..Εσεις που το εχετε κανει και το κανετε ακομα σε τι ηλικια το ξεκινησατε και ποσο χρονων ειστε τωρα ?
Πήγαινε στο θέμα: Ομαδικός αυνανισμός
Μήνυμα στις 3/1/2012 στις 11:51 @Sex
1-2 φορες τη μερα κλασσικα με χερι στο δωματιο μου στο pc Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμος (τι άλλο)
Μήνυμα στις 10/5/2010 στις 17:07 @Διάφορα
αμα θεσ ρομαντικο δες το bokura ga ita το βλεπε η προιν μου κ ειχε κολισει αγρια
Πήγαινε στο θέμα: anime
Μήνυμα στις 5/5/2010 στις 20:44 @Sex
Kaneis g afto m ta lipadika?
Πήγαινε στο θέμα: Νεες μεθοδοι αυνανισμου...(για αντρες)
Μήνυμα στις 3/5/2010 στις 02:09 @Sex
Katarxin geia sas eima kainourgios edw (signomi g t greeklish apla afth t stgmh de ginete n grapsw aliws ) egw kserw t alo katevazeis t petsaki kai triveis to kefali sinexomena me thn palami.. gia lipadiko t borw n xrisimopoiisw (p na vriskete sta spitia)?? Πήγαινε στο θέμα: Νεες μεθοδοι αυνανισμου...(για αντρες) |