Μήνυμα στις 6/5/2010 στις 20:48 @Θ. Κλημεντίνη
το ξερω ... ετσι θα κανω θα χωρισω και οπως ειπες και εσυ εχω χρονια ακομα μπροστα μου για σχεσεις... Πήγαινε στο θέμα: δεν ξερω τι να κανω
Μήνυμα στις 6/5/2010 στις 20:27 @Θ. Κλημεντίνη
εχεις δικεο ..πρεπει να κατσω να σκεφτο τι θα κανω και να βγαλω μια ακρι.. Σοφη μου σε ευχαριστω παρα πολυ με βοηθησες αρκετα ..
Πήγαινε στο θέμα: δεν ξερω τι να κανω
Μήνυμα στις 6/5/2010 στις 20:15 @Θ. Κλημεντίνη
αχχ τι να πω :(.. 16 ειμαι εσυ ? Πήγαινε στο θέμα: δεν ξερω τι να κανω
Μήνυμα στις 6/5/2010 στις 19:59 @Θ. Κλημεντίνη
οχι ρε εσυ μην μου ζητας συγνωμη .. να σου πω καποτε ολα εχουν ενα τελος ... του ειπα να χωρισουμε αλλα δεν μπορω να σκευτομαι πως μπορει να τον εχει καποια αλλοι να κανει οτι εκανε με εμενα να λεει σε αλλοι οτι μου ελεγεν εμενα .. τον αγαπαω παρα παρα πολυ αλλα εχω βαρεθη αυτο που γινεται θελω πολυ να τα ξανα βρω μαζι του αλλα δεν μπορω ξερω πως παλη τα ιδια θα γινουν..μακαρι να μπορουσε να γινει κατι Πήγαινε στο θέμα: δεν ξερω τι να κανω
Μήνυμα στις 6/5/2010 στις 19:16 @Θ. Κλημεντίνη
καλα .. αυτο θα κανω μαλλον ..
Μήνυμα στις 6/5/2010 στις 18:40 @Θ. Κλημεντίνη
λες ? τι να κανω για αυτο ? μηπως ξερεις ? Πήγαινε στο θέμα: δεν ξερω τι να κανω
Μήνυμα στις 6/5/2010 στις 18:00 @Θ. Κλημεντίνη
ποσες φορες να του μιλησω του τα ειπα ολα και μου ειχαι πει πως θα αλαζε αλλα παλει τα ηδια δεν μου δινει σημασια δεν αλαζει δεν ξερω τι να κανω απελπιστικα ... ισος να βρηκε καποιαν αλλη ..
Μήνυμα στις 6/5/2010 στις 17:43 @Θ. Κλημεντίνη
παιδια με τον φιλο μου ειμαι 10 μηνες και τωρα τελευτεα δεν μου δινει καθολου σημασια ολη μερα εινα με τους φιλους του και εμενα με γραφι δεν ξερω τον λογο .. ισος να με βαριεται η ισος να βρηκε καποιαν αλλη .. μπορειται να με βοηθησετε να κανω κατι ..
Πήγαινε στο θέμα: δεν ξερω τι να κανω |