Μήνυμα στις 30/4/2010 στις 21:50 @Sex
Καμια αποψη παιδια???????????? (Dark rider Υπεθεσε πως θα ειναι διαθεσιμες...αλλο ειναι το θεμα) Πήγαινε στο θέμα: One night stand
Μήνυμα στις 30/4/2010 στις 12:51 @Sex
Γεια σας παιδια.Σημερα το βραδυ θα βγουμε παρεα πολλα ατομα μαζι(αγορια-κοριτσια) και θα θελα να με βοηθησετε σε κατι.Καταρχας να σας ξεκαθαρισω προκειται για παρτυ που κανει ενας ξαδερφος μου σ'ενα μπαρ και πως δεν τρεχει κατι με καποιον(σχεση κτλ) δηλ. ειμαστε ασχετοι μεταξυ μας.Σε τετοιες περιπτωσεις τι παιζει μεγαλυτερο ρολο για ενα one night stand κατα τη γνωμη σας?Πως σκεφτεται η γυναικα σε τετοιες καταστασεις και τι προσεχει περισσοτερο στους αντρες? Στυλ, σωμα ,ντυσιμο η κατι αλλο?Και τελευταιο αν δειχνεις αγχομενος η νευρικος γινεται αντιληπτο και ποσο επηρεαζει?Συγνωμη που γραφω ετσι χυμα αλλα εχω ανησυχησει και θα θελα τη βοηθεια σας.Η ηλικια μας κυμαινεται απο 16 εως και 19 σε γενικες γραμμες.
Πήγαινε στο θέμα: One night stand
Μήνυμα στις 22/4/2010 στις 20:32 @Θ. Κλημεντίνη
Συμφωνω απολυτος παιδια ευχαριστω το σ.βοδι και την ανθη. Μονο ανθη πρωτον να σου απαντησω πως η διαφορα δεν ειναι πολυ μεγαλη απλα οπως ειπα ειναι στρογγυλο με μαγουλα... οσο γι αυτο που λες οτι οι περισσοτερες κοπελες προτιμανε τα babe faces δεν ειμαι και τοσο σιγουρος βεβαια κατι θα ξερεις κι εσυ.Αλλωστε ολα τα μοντελα αν παρατηρησεις δεν εχουν κανενας τουσ τετοια προσωπα(εκτος κι αν μου διαφευγει καποιοσ).Παντως ευχαριστω για τις ανταποκρισεις σας Πήγαινε στο θέμα: My Face
Μήνυμα στις 22/4/2010 στις 14:37 @Θ. Κλημεντίνη
Ρε παιδια(sorry που γραφω ετσι αποτομα, ειμαι καινουργιος στο forum) 18 χρονων αλλα εχω φαει τρελο κολλημα και κομπλεξ με το προσωπο μου και θα θελα να μου πειτε δυο πραγματα.Καταρχην ενω εχω ενα αρκετα καλο σωμα το προσωπο μου ειναι ποιο παχουλο και δισαναλογο με το σωμα μου(εχω μαγουλα και στρογγυλευει) με αποτελεσμα να φαινεται ποιο μορουδιστικο και και να μην διακρινεται καμια γωνια και σχημα.Λοιπον και θα θελα πρωτον απο τα κοριτσια να μου πειτε αν υποσυνειδητα παντα θεωρειται βασικο το σχημα του προσωπου και αν επηρεαζει την ελκιστικοτητα του ανθρωπου και απο τα αγορια καμια γνωμη αν αντιμετωπιζετε ρατσιστικα τετοια θεματα(με την εννοια να χαρακτηρισετε καπιον μπουλη η ησυχο κλπ) Υ.Γ για καποιουσ μπορει να θεωρηθει γελοιο αυτο και γι αυτο θα παρακαλουσα οσουσ απαντησουν να μην απαντησουν με ειρωνεια του τυπου "μην ασχολεισαι με τετοιες αηδειες" και αλλα τετοια... αλλιως να μην απαντησουν.Ευχαριστω Πήγαινε στο θέμα: My Face |