Μήνυμα στις 15/5/2010 στις 16:29 @Sex
οχι η πρωτη μερα ειναι μονο που ειναι καπως λιγο! μετα απλα που και που ειναι που ποναει κατι λιγο αλλα ειναι που τραβουνται τα ραματα! κ απλα θα σε ενοχλει στην αρχη αλλα μετα συνηθίζεται! σε 20 μερες ομως θα σου φαινεται διαφορετικό....;)
Πήγαινε στο θέμα: μεγεθος μετα απο περιτομη
Μήνυμα στις 15/5/2010 στις 16:23 @Sex
απο την στιγμη που θα βγαλεις τα ραμματα αν δεν εχεις καποια 'πληγουλα' μπορείς να κανεις κανονικα μπανιο. το θεμα ειναι να βγαλεις τα ραματα! εγς εχω μια αλλη απορια. αν κανεις περιτομη (γιατι εκανα κ εγω) μετα απο ποσο καιρο καταλαβαίνεις διαφορα στο μεγεθος;
Πήγαινε στο θέμα: Περιτομη!
Μήνυμα στις 12/5/2010 στις 21:18 @Sex
Doctor ekana peritomi gt eixa ena mikro provlima fimosis! k epeidi to exoume kanei olokliro thema stin parea to poso mporei na exei ginei mou exei dimiourgithei aporia! episis o giatros pou mou ekane tin peritomi me rwtise gia na me iremisi (kathws eixa kata agxothei) gia plaka poso megaliteri tin thelw 3 h 3,5 pontous! e k tespa exw aporia! Πήγαινε στο θέμα: μεγεθος μετα απο περιτομη
Μήνυμα στις 12/5/2010 στις 16:09 @Sex
εχω μια απορια. εκανα προσφατα περιτομη, πριν 20 μερες, και τωρα ειμαι μια χαρα. λενε πως αν κανεις περιτομη μεγαλωνει 1-3 ποντους. εμενα παλι μου φαινεται και ειναι το ιδιο. μετα απο ποσο καιρο βλεπεις την διαφορα? ας μου απαντησει καποιος που εχει κανει κ ξερει! Πήγαινε στο θέμα: μεγεθος μετα απο περιτομη
Μήνυμα στις 21/4/2010 στις 13:29 @Sex
μεγαλε εχεις παραφιμωση μην το κατεβαζεις αν ειναι σε στυση γιατι μπορει να κολισει κ θα εχεις προβλημα!!! πρεπει να πας επιγοντως σε ενα γιατρο!
Πήγαινε στο θέμα: Απορία
Μήνυμα στις 21/4/2010 στις 13:27 @Sex
νομιζω πως της εσπασε ο παρθενικος ιμενας! ειναι κατι τελειως φισιολογικο!
Πήγαινε στο θέμα: aima..
Μήνυμα στις 21/4/2010 στις 13:24 @Sex
μεγαλε μην αγχωνεσε! κ εγω το ιδιο ειχα! ειναι μια μικρη φιμωση που απλα πρεπει να κανεις περιτομη!!! βρες εναν καλο γιατρο κ πηγαινε! εγω εκανα περιτομη πριν λιγο καιρο!!! εννοειται οτι δεν θα ντραπεις κανεναν! εμενα για να καταλαβεις το ειδε η μανα μου που με βοηθαει να αλλαξω γαζες μετα απο 15+ χρονια!
Πήγαινε στο θέμα: Φιμωση???
Μήνυμα στις 19/4/2010 στις 02:31 @Sex
παλικαρι μου ακου να δεις! κ εγω ντρεπομουν να το πω στους δικους μου οτι ειχα φιμωση για να με πανε στο γιατρο! μην περιμενεις μεχρι τα 18 σου γτ μποτει να σου διμιουργησει σοβαρο προβλημα!μην προσπαθεις τραβοντας το γιατι μπορει να σου μηνει κατω και να πριστει και να σου δημιουργήσει προλημα! για το δικο σου καλο πιγαινε σε κανενα γιατρο κ θα βρεις την υγεια σου!
Πήγαινε στο θέμα: Ponai..
Μήνυμα στις 19/4/2010 στις 02:14 @Sex
προσεξε ομως γιατι μπορει να γινει επικινδυνο.αν εχεις φιμωση κ το κατεβαζεις με το ετσι θέλω να σου δημιουργισει παραφιμωση κ αυτο είναι πολυ επικυνδινο!!
Πήγαινε στο θέμα: φιμωση η οχι?
Μήνυμα στις 19/4/2010 στις 01:59 @Sex
εκανα περιτομη πριν λιγες μερες γιατι ειχα φιμωση σε αρχικο σταδιο. πιστεψε με δεν στο συσιστω! γιατι ποναει η επεμβαση (οχι παραπολυ αλλα ποναει) πονας κ μετα την επεμβαση λιγο! σου κανουν γυρω στα 15 ραματα! κ για 15 μερες πρεπει να προσεχεις πολυ! επισης απαγορευεται η στυση για τουλ. 1 εβδομαδα! επισης η γκομενα δεν θα ερθει μαζι σου γιατι εχεις περιτομη η οχι, θα ερθει μαζι σου για εσενα κ οχι για τον 'μητσο' σου. αυτον θα τον γνωρισει μετα! κ αν χερεις να τον χειριζεσαι καλα δεν παιζει ρολο το πως ειναι ! Πήγαινε στο θέμα: περιτομη |