Μήνυμα στις 16/4/2010 στις 17:11 @Κλάψιμο
Ξέχασα να αναφέρω οτι έχω δοκιμάσει σχεδόν όλους τους τρόπους που είπες Βluejack για να αυξήσω την αυτοπεπείθηση μου αλλά δυστυχώς ακόμα να αλλάξει κάτι, εδώ και 1-2 χρόνια(το μόνο που δεν έχω "εφαρμόσει" αρκετά είναι το να πιστεύω στον εαυτό μου). Το θέμα όμως είναι οτι δεν μου αρέσει ο εαυτός μου, είμαι πολύ λεπτός και ψηλός, και νιώθω οτι δεν θα αρέσω σε μια κοπέλα επειδή είμαι ετσι. Πιθανά απο εκεί ξεκινάει το πράγμα. Και δυστυχώς δεν έχει τύχει να μου το διαψεύσει κάποιο γεγονός ή άτομο. Ξέρω πως ακούγεται πολύ emo όλο το θέμα αλλά έτσι έχουν τα πράγματα.. :/ Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα στην προσωπική ζωή
Μήνυμα στις 16/4/2010 στις 16:05 @Κλάψιμο
Έχετε δίκιο παιδιά, τελικά ισχύει το θέμα της αυτοπεπείθησης. Αλλά το πρόβλημα είναι οτι η αυτοπεπείθηση έχει πέσει κατακόρυφα εξ'αιτίας των γεγονότων.. δηλαδή σαν να έχω χάσει την όρεξη μου γενικά. Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα στην προσωπική ζωή
Μήνυμα στις 16/4/2010 στις 04:09 @Κλάψιμο
Καταρχήν γειά σας, καινούργιος εδω. Έχω ένα αρκετά μεγάλο πρόβλημα στην προσωπική μου ζωή(κατα την γνώμη μου τουλάχιστον), είμαι 17,5 στα 18 και δεν είχα ποτέ μου κοπέλα.. Έχω συζητήσει αρκετές φορές με φίλους μου αυτό το θέμα αλλά δεν με έχει βοηθήσει ιδιαίτερα. Είμαι αρκετά κοινωνικός αλλά με κοπέλες κάτι συμβαίνει πάντα και θα χαλάσει η επικοινωνία. Δηλαδή θα μιλήσουμε κλπ. αλλά μετά απο μια μέρα είναι σαν να με κλάνουν. Όλοι μου λένε οτι δεν είναι θέμα εμφάνισης σε καμία περίπτωση, οι φίλοι μου λένε είναι θέμα αυτοπεπείθησης, πχ. κάθε φορά που βλέπω μια κοπέλα που μου αρέσει και σκέφτομαι να κάνω κίνηση ταυτόχρονα μου περνάει η σκεψη οτι έχω ήδη αποτύχει και τελικά ή δεν θα κάνω τίποτα ή θα κάνω μ*λακία, και αν κάνω αισθάνομαι απίστευτο άγχος, ντρέπομαι και υποτιμάω τον εαυτό μου με σκέψεις. Επίσης έχω κάνει αρκετές "προσπάθειες" με κοπέλες αλλά πάντα τρώω άκυρα με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Όταν βγαίνω έξω και δω κάποιο νέο ζευγάρι αισθάνομαι πολύ άσχημα για την "κατάντια" μου και γίνομαι χώμα ψυχολογικά. Γενικά ντρέπομαι για όλη την κατάσταση και δεν ξέρω τι να κάνω. Είχε κανένας/καμία παρόμοιο θέμα? Τι κάνατε για να το χειριστείτε? Συγνώμη αν σας κούρασα. -Dimitris Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα στην προσωπική ζωή |