Μήνυμα στις 17/9/2010 στις 01:02 @Sex
εγω μπορει να το εκανα ισαι ισα για την εμπειρια
Πήγαινε στο θέμα: στοματικο απο φιλο
Μήνυμα στις 12/6/2010 στις 00:23 @Sex
εξασκηση φιλε... αν σ κατεβαινει εστω και με τη βοηθεια του χεριου και δεν πονας δεν χρειαζεται περιτομη.....νομιζω νιωθεις μια πιεση οταν το κατεβαζεις...θελει λιγη εξασκηση ωστε να κατεβαινει μονο του και χωρις να σφυγγει το κεφαλακι Πήγαινε στο θέμα: ποτε πρεπει ν γινει περιτομη??
Μήνυμα στις 4/5/2010 στις 16:51 @Sex
1) η φιμωση δεν γιναιτε (αλλιως κανενας δεν θα ειχε παρει :Ρ) 2) οπως ποιο πανω ειπε o spider-boy ειναι το δερμα που ενωνεται με τον κορμο τους πεους που θα κοπει 3)εξασκησου και θα κατεβαινει ευκολα και εγω το ιδιο κανω και οντως εχει αποτελεσμα και εγω νομιζα ειχα φιμωση αλλα τελικα δεν εχω.... Πήγαινε στο θέμα: Φιμωση???
Μήνυμα στις 20/4/2010 στις 22:33 @Sex
και εμενα που μου αρεσουν οι γυναικες εχω δει πιστευω βλεπουμε καποιον στο ονειρο μας επειδη ανυσηχουμε για το μεγεθος <--δικη μου αποψη.... Πήγαινε στο θέμα: 8elo boi8eia
Μήνυμα στις 18/4/2010 στις 22:16 @Sex
στο σχολειο να σ παρει καποια πιπα???? ελεος ρε σιγα να μην το κανετε και μεσα στην ταξη..... Πήγαινε στο θέμα: επιγόντος βοήθεια
Μήνυμα στις 17/4/2010 στις 00:41 @Sex
πανω ηθελα να πω "σε τσοντες ειναι συνεχως κατω εγς...σε"
Πήγαινε στο θέμα: πεος....
Μήνυμα στις 16/4/2010 στις 00:06 @Sex
παραφιμωση εχει Πήγαινε στο θέμα: Πετσάκι
Μήνυμα στις 15/4/2010 στις 23:41 @Sex
βσκ κατεβαινει η βαλανος που εχω δει σε τσοντες ειναι συνεχως εγω.....σε ποια ηλικια μενει εξω χωρις να τραβηξω το δερμα προς τα κατω? Πήγαινε στο θέμα: πεος....
Μήνυμα στις 14/4/2010 στις 21:36 @Sex
ρε σεις και εγω νομιζω εχω το προβλημα.....το δερμα γυρβ γυρω δεν κατεβαινε ποιο κατω απο το κεφαλακι ουτε καν στην μεση δεν φτανει παρολο που αυνανιζομαι 4-6 φορες την εβδομαδα (καπως υπερβολικο εεεεε? :Ρ)
Πήγαινε στο θέμα: Το πετσάκι δεν κατεβαίνει |