Μήνυμα στις 15/6/2010 στις 16:09 @Sex
ρε παιδια και εγω το ιδιο εχω αλλα αν θελετε απαντηση ανοιξτε νεο θεμα γιατι εδψ ρωταει αλλος και εχει λειξει αφου εχει αποδεχτει μια απαντηση
Πήγαινε στο θέμα: Σπυρακια στο πεος
Μήνυμα στις 10/4/2010 στις 20:06 @Sex
φυσικα ρε συ γιατι αμα ησουν 10 και την ειχες τοσο θα ηταν προβλημα...ενω αμα εισαι π.χ 18 δεν υπαρχει
Πήγαινε στο θέμα: πεοσ
Μήνυμα στις 9/4/2010 στις 22:16 @Sex
σας ευχαριστω παρα πολυ παιδια με καθησυχασατε!!
Πήγαινε στο θέμα: σπυρακια στο πεος
Μήνυμα στις 9/4/2010 στις 12:42 @Sex
σας παρακαλω θελω και αλλες γνωμες!!!!
Μήνυμα στις 9/4/2010 στις 10:25 @Sex
ευχαριστω φιλε μου αλλα μπορει και να μην εχεις καταλαβει τι ακριβως εχω...πως να στο πω τωρα?δεν ειναι ακριβως σπυρακια....ειναι κατι ασπραδια απλως πανω στο πεος και οταν μου σηκωνετε, ισα ισα(μα ελαχιστα!!!)προεξεχουν σαν μπιμπικακια..
Μήνυμα στις 9/4/2010 στις 01:21 @Sex
γεια σας παιδια ειμαι καινουργιος εδω περα..... θα ηθελα να σας ρωτησω κατι.Εχω παρατηρησει οτι εχο βγαλει κατι ασπρα σαν σπυρακια σχεδον σε ολο το πεος μου...νομιζω οτι τα εχω μονο εκει που την πιανω για να τραβιξω μ@λ@κι@....εσεις τι λετε?? μιπως ειναι απο τον ιδρωτα που εχει το χερι μου?...δν ειναι μεσα στο κεφαλακι!!δηλαδη δεν ειναι αυτα τα πεαρλυ παπουλς που λετε....α και κατι σημαντικο...πως θα καταλαβω οτι αρχιζουν να εμφανιζονται?γτ σε ενα πολυ μικρο μερος στο κεφαλακι βγηκαν κατι πολυ μικρα.. σας παρακαλω απαντηστε γρηγορα γιατι εχω ανχωθει!!!! ευχαριστω... Πήγαινε στο θέμα: σπυρακια στο πεος |