Μήνυμα στις 11/7/2011 στις 12:54 @Sex
Σας ευχαριστω πολυ ολους. Με κανατε να νιωσω πολυ καλυτερα
Πήγαινε στο θέμα: aids φοβοι
Μήνυμα στις 11/7/2011 στις 10:43 @Sex
Τον ξερω.... καλα τον φιλο μου απλα σας ειπα αμα πατησετε λοιμωδης μονοπυρηνωση στη βικιπαιδεια, λεει οτι αυτη που την εχουν ισως να ειναι και φορεις ειτζ..... Σας ευχαριστω πολυ παντως Πήγαινε στο θέμα: aids φοβοι
Μήνυμα στις 11/7/2011 στις 01:48 @Sex
σε ευχαριστω ιδιαιτερα!! αλλα υπαρχει περιπτωση να εχω κολλησει και να μην εμφανιζονται συμπτωματα καθολου μετα απο 3 μηνες; αυτο με την αμυγδαλη μου ειναι αμελητεο,ε? Πήγαινε στο θέμα: aids φοβοι
Μήνυμα στις 11/7/2011 στις 01:35 @Sex
Ρε παιδια, φοβαμαι γιατι ειμαι υποχονδρια οτι εχω κολλησει ειντσ και θελω να μου πειτε τη γνωμη σας. πριν απο 3 μηνες πηγα με ενα αγορι. καναμε μονο προκαταρκτικα και δεν εχυσε στο στομα μου. πιπα δεν του πηρα βαζοντας το πανω μερος(βαλανο) στο στομα μου, απλα εγλειψα τον κορμο του πεους. μετα δοκιμασε να μου κανει πρωκτικο αλλα δεν χωρουσε και δεν μπηκε ποτε μεσα μου, απλα ακουμπησε εξω απο την τρυπα χωρις να χυσει εννοειται επανω μου. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ (το ξερω βλακεια...αλλα). εδω και 2 βδομαδες εχω μικρα πονακια το βραδυ κυριως στην αριστρη αμυγδαλη, οχι πρηξιμο, οχι πυρετο, οχι πυον. Το μονο που με ανησυχει ειναι οτι μου εβαλε δαχτυλο. Και σας ρωτω σε περιπτωση που το χερι του ειχε προσπερματικα υγρα ακουμπησει εχω ΠΟΛΛΕΣ πιθανοτητες να εχω κολλησει (δεδομενου οτι δεν εχω συμπτωματα).... Οταν τελειωσαμε πηγα και πλυθηκα πολυ καλα.Βεβαια, αυτος λεει οτι δεν εχει τπτ, αλλα μου ειπε οτι κολλησε λοιμωδη μονοπυρηνωση, που διαβασα οτι εμφανιζεται σε οροθετικους. Σας παρακαλω δωστε μου σοβαρες απαντησεις κια γρηγορα. ΠΑΡΑΚΑΛΩ!! Πήγαινε στο θέμα: aids φοβοι
Μήνυμα στις 6/2/2011 στις 01:26 @Sex
εγω ως κοριτσι θα τρελαινομουν να το δω
Πήγαινε στο θέμα: ομαδικο παιξιμο πεων
Μήνυμα στις 9/1/2011 στις 18:04 @Sex
Απαντηστε ρε παιδια. σας παρακαλω
Πήγαινε στο θέμα: Φοβάμαι μήπως κόλλησα HIV
Μήνυμα στις 9/1/2011 στις 17:32 @Sex
σε ευχαριστω παρα πολυ για το κουραγιο που μου δινεις.αλλα εστω οτι ειχε και δεν μου το ελεγε θα φαινονταν τοσο νωρις τα συμπτωματα. α και με τα προσπερματικα υγρα?
Πήγαινε στο θέμα: Φοβάμαι μήπως κόλλησα HIV
Μήνυμα στις 9/1/2011 στις 17:23 @Sex
Γεια σας παιδια Πριν από 1 εβδομαδα προχωρησαμε καπως με το αγορι μου χωρις προφυλαξεις και δεν τον ειχα ρωτησει ποτε αν εχει aids. Δηλαδη, για να σας δωσω να καταλαβετε αυνανιστηκε (δεν του πηρα πιπα) και με το χερι μου ακουμπησα το προσπερματικα υγρα αλλα δεν εβαλα το χερι μου στον κολπο μου. Στη συνεχεια δοκιμασε να μου τον βαλει απο τον πρωκτο αλλα δεν μπηκε καν (εσπρωχνε και δεν εμπαινε, δηλ. δεν μπηκε καθολου μεσα). δεν εχυσε επανω μου καθολου. Στο τελος, εκανα μπανιο 2 ωρες με σαπουνια, καθαριστηκα και απολυμανθηκα.υπαρχει περιπτωση να κολλησα τι λετε? Σας παρακαλω οι απαντησεις σας να ειναι σοβαρες Απαντηστε μου σας παρακαλω γιατι εχω πεθανει απο την αγωνια!! Πήγαινε στο θέμα: Φοβάμαι μήπως κόλλησα HIV
Μήνυμα στις 27/5/2010 στις 16:20 @Sex
οχι αυτα ειναι τα βασικα,κωνσταντινε μερμηγκα. Καλη επιτυχια!!!!
Πήγαινε στο θέμα: Θέλει αλλά δεν μπορεί! |