Μήνυμα στις 3/12/2010 στις 21:02 @Διάφορα
ξερει καποιος αν υπαρχει κανα περιοδικο μου ασχολειται με την γη..διαστημα κλπ??με γεωγραφια τελος παντων...κατι σαν το focus...Ξερετε κανενα??
Πήγαινε στο θέμα: περιοδικο
Μήνυμα στις 8/9/2010 στις 14:09 @Διάφορα
ευχαριστω πολυ ρε φιλε!!
Πήγαινε στο θέμα: τραγουδι οταν σου τηλεφωνουν
Μήνυμα στις 8/9/2010 στις 12:21 @Διάφορα
ξερει κανεις που περνεις για να βαλεις τραγουδι ενω σε καλουν στο κινητο??? q εχω...
Πήγαινε στο θέμα: τραγουδι οταν σου τηλεφωνουν
Μήνυμα στις 15/7/2010 στις 12:41 @Μηχανήματα
η πιο αξιοπιστη λυση ειναι η paysafe...αγοραζεις απο ενα περιπτερο βαζεις τον κωδικο και τελος.....
Πήγαινε στο θέμα: PaySafe to Paypa είναι εφικτο?
Μήνυμα στις 23/4/2010 στις 16:05 @Sex
το να ξυρισεις τα αρχιδια και το πεος συχνα πριν βγουν μεγαλεσ τριχες ειναι κακο? Πήγαινε στο θέμα: Ξυρισμα..διαφορα
Μήνυμα στις 31/3/2010 στις 16:01 @Sex
ΤΟ ΠΛΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 5εκ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΣΤΟ ΠΟΣΟ ΚΥΜΑΙΝΕΤΑΙ??ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ χχχ VIDEO ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΕΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΥΓΚΡΑΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΝ ΧΥΣΕΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΠΕΡΜΑ ΘΑ ΒΓΕΙ?? Πήγαινε στο θέμα: ΠΛΑΤΟΣ
Μήνυμα στις 31/3/2010 στις 14:53 @Sex
γιατι καποιες φορες τα μπαλακια ειναι πιο μαζεμενα σαν να ειναι ενα και αλλες φορες το ενα πιο μακρια απο το αλλο δλδ το ενα να ξεχωριζει απο το αλλο??εμενα προσωπικα μ αρεσει να μν ειναι μαζεμενα δλδ να ξεχωριζουν τα 2 μπαλακια
Πήγαινε στο θέμα: για μπαλακια-μορφη
Μήνυμα στις 31/3/2010 στις 01:14 @Sex
γεια!!ειμαι 16 και μολισ εγινα μελος...το πρωτο πραγμα που κοιταω σε μια κοπελα ειναι τα ποδια της.... σε ολες τισ τσο@@ και γενικα παντου γκ..@@ οτα βλεπω γυμνα ποδια ειδικα πατουσες και κυριως εκει επικεντρωνμαι (σε εμφανισιμες παντα)..το παθαινει κανεις αλλος
Πήγαινε στο θέμα: Ποδια γυναικων |