Μήνυμα στις 2/11/2010 στις 23:12 @Sex
Αμα εκεινος που αυνανιζεται εχει ακμη τοτε σιγουρα θα βγαλει καυλοσπυρα....
Πήγαινε στο θέμα: Σπυρακια Απο Αυνανισμο
Μήνυμα στις 7/6/2010 στις 09:27 @Sex
φιλε μου δεν υπαρχει τετοιο προβλημα...δεν υπαρχει μεγαλη διαφορα του πεους πριν και μετα την σεξουαλικη επαφη. οποτε μην σε ανχωνει αυτο και κοιτα να το ψησεις το θεμα ;) Πήγαινε στο θέμα: Το πετσάκι δεν κατεβαίνει
Μήνυμα στις 14/4/2010 στις 21:31 @Sex
stn aunanismo ama tn wra pou teleiwneis anoikseis 2-3 fores to petsaki tote meta tha katevainei katw apo to kefali
Πήγαινε στο θέμα: Το πετσάκι δεν κατεβαίνει
Μήνυμα στις 30/3/2010 στις 05:20 @Sex
γεια σε ολους. ειμαι νεος στο φορουμ και γενικα δεν ξερω πολλα απο φορουμ και τετοια. τελος παντον. γραφτικα στο φορουμ γιατι ειδα ενα θεμα που με ενδιαφερει. ειμαι 16 χρονων και εχω βρεθει 3 φορες σε σεξουαλικη επαφη.τις 2 απο αυτες ηταν σε οικο ανοχης. πριν την επαφη το πετσακι μ δεν κατεβαινε πιο κατω απο το κεφαλι ενω υστερα αρχισε να κατεβαινει. μετα απο λιγο καιρο αρχισα να ψαχνω μηπως ειναι τιποτα αφυσικο. τοτε εμαθα απο κατι γνωστους μου πως το πετσακι μετα την σεξουαλικη επαφη σπαει και κατεβαινει περισσοτερο...οταν λεμε σπαει ομως δεν ενοουμαι οτι κοβεται.αυτο γινεται με την περιτομη η εκτος αμα το προπονεις σκληρα. ετσι και εγω απο τοτε εχω αρχισει και το προπονω και απ'οτι μπορω να πω τα παω περιφημα ^^ αν καποιος απο εσας γνωριζει τιποτα παραπανω. παρακαλω να ενημερωσει
Πήγαινε στο θέμα: Το πετσάκι δεν κατεβαίνει |