Μήνυμα στις 9/4/2010 στις 01:41 @Sex
Δοκιμασε να παρεις το τεστ ωορρηξιας απ το φαρμακειο,αυτο θα σου βρει εγγυημενα τις γονιμες μερες σου και ας μην εχεις σταθερο κυκλο!Επισης πολλες κοπελες για να φτιαξει ο κυκλος τους,πανε στον γυναικολογο ο οποιος τους χορηγει αντισυλληπτικα και καποιο διαστημα!Και μετα ο κυκλος σταθεροποιειται!!
Πήγαινε στο θέμα: Σεξ χωρις προφυλακτικο κ απολαυση
Μήνυμα στις 8/4/2010 στις 23:48 @Sex
Δεν εχεις περιοδο τωρα?αυτο καταλαβα εγω!
Μήνυμα στις 8/4/2010 στις 23:44 @Sex
"ftanoua" μην ανησυχεις καθολου,εγκυος με την πιπα δεν μενεις ποτε των ποτων!!!Επισης θα του αρεσει παρα πολυ αμα τελειωσει στο στομα σου και καταπιεις!Θα δει αστερακια στο λεω σιγουρα!!εμενα με τρελενει εντελως!!Οχι το στομα σου δεν θα μυριζει αλλα καλο ειναι να πλυνεις τα δοντακια σου εφοσον τελειωσετε!Και για να το κανεις σωστα και να σου ζηταει ελεος ακου τι θα κανεις!θα του κανεις πιπα χωρις χερια ομως!Μονο λιγο που κ που θα τον πιανεις με το χερι σου!θα τρελαθει!Οταν θα δεις οτι κοντευει να χυσει θα συνεχισεις την πιπα(χωρις χερια παντα) πιο εντονα μεχρι να τελειωσει εντελως στο στομα σου!Μην φτυσεις καθολου απλα καταπιε σιγα σιγα!Μετα βγαλτον απ το στομα σου και αμα δεν εχει λιποθυμισει,εμενα να μην με λενε Γιαννη!Εχεις σκοπο να του το κανεις συντομα 'η απλα ρωτας ενημερωτικα?
Πήγαινε στο θέμα: pipa
Μήνυμα στις 8/4/2010 στις 23:32 @Sex
Αφου εχεις περιοδο κανονικα τωρα μην ανησυχεις καθολου!Ουτως 'η αλλως δεν τελειωσε μεσα σου!Οι γονιμες μερες καθε μηνα ειναι μονο 3 να ξερεις!Αν θες να μαθεις ποιες ακριβως ειναι οι δικες σου,πηγαινε σε ενα φαρμακειο και ζητα το τεστ ωορρηξιας!Αυτο σου λεει με ακριβεια τις δικες σου γονιμες μερες!Πως σου φαινεται ομως η ιδεα να χυσει μεσα σου?Δεν σε εξηταρει καθολου?Σκεψου μονο το γεγονος οτι οταν θα κοντευει αντι να σταματησει και να τραβηχτει,θα τα δωσει ολα(δηλαδη πιο πολυ ενταση και δυναμη) και θα τρελαθεις και εσυ περισσοτερο!
Μήνυμα στις 8/4/2010 στις 23:25 @Sex
Βαλτον κατω και αλλαξε του τα φωτα!!χεχε!το σεξ ειναι οτι πιο ομορφο υπαρχει στον κοσμο σαν απολαυση!Trust me...:-)
Πήγαινε στο θέμα: proth fora...HELP
Μήνυμα στις 8/4/2010 στις 23:22 @Sex
aimilaki94 Αμα δεν εισαι στις γονιμες μερες,δεν μενεις εγκυος μην ανησυχεις!Αν ηταν ετσι η πρωην μου θα ειχε κανει 20 παιδια!!χεχε!Γιατι δεν δοκιμαζεις να τον αφησεις να τελειωσει μεσα σου χωρις προφυλακτικο?Καντου το σαν εκπληξη χωρις να του το εχεις πει απ την αρχη!Οταν θα τον βλεπεις οτι τελειωνει,ψιθυρισε του το!Θα δει αστερακια,σιγουρα!!Μπορει να τελειωσετε και ταυτοχρονα βασικα!Μολις σου τελειωσει η περιοδος και για μερικες μερες ακριβως μετα την περιοδο,ειναι απολυτα ασφαλες γιατι δεν υπαρχει ακομα ωαριο μεσα σου!!Ειδικα αν τον κανεις να τελειωσει την ωρα που θα εισαι απο πανω του(που τον κανεις οτι θελεις),θα ξετρελαθει!Εκτος αν δεν σου αρεσει να εισαι απο πανω εσυ!γουστα ειναι αυτα...
Μήνυμα στις 8/4/2010 στις 23:16 @Sex
elinna1990 εσενα σου ετυχε καμια φορα να χυσει μεσα σου χωρις προφυλακτικο?εγω παντως επι 2,5 χρονια ετσι γινοταν με την κοπελια μου και δεν συνεβηκε το παραμικρο!Αποφευγαμε παντα τις γονιμες μερες βεβαια! Πήγαινε στο θέμα: Σεξ χωρις προφυλακτικο κ απολαυση
Μήνυμα στις 26/3/2010 στις 02:18 @Sex
τελικα Sophie,σε ποια σταση τελειωσε μεσα σου πριν λιγο καιρο που εγινε χωρις προφυλακτικο?με τα αντισυλληπτικα δεν εκανες τιποτα,ε?
Μήνυμα στις 26/3/2010 στις 02:13 @Sex
Ποια ειναι η σταση(η ερωτηση απευθυνεται και σε αντρες και σε γυναικες),που τελειωνετε πιο εντονα και πιο ευκολα?Εμενα για παραδειγμα ειναι,να ειναι η γυναικα απο πανω(και να τελειωσω μεσα της χωρις προφυλακτικο)!Μου τυχαινε συχνα με την μεγαλη μου σχεση...τελειο απλα!
Πήγαινε στο θέμα: Η σταση στην οποια τελειωνετε! |