Μήνυμα στις 29/3/2010 στις 02:45 @Sex
βλεπετε τσοντες??? εαν ναι ποσο συχνα βλεπετε??? τι ειδος σας αρεσει περισσοτερο να βλεπετε??? τι γυναικες προτιματε στις τσοντες? 1)λευκες(αμερικανιδες-ευρωπαιες-λατινες) 2)μαυρες 3)ασιατισσες Πήγαινε στο θέμα: τσοντες
Μήνυμα στις 25/3/2010 στις 01:37 @Sex
καλησπερα σε ολους!!!! ειμαι 19 χρονων και αντιμετωπιζω σοβαρο προβλημα στησης..........οταν βρισκομαι με μια κοπελα δεν ερεθιζομαι και αργει να μου σηκωθει και οταν εισελθω μεσα στην κοπελα αμεσως μου πεφτει!!!δηλαδη το μεγαλο προβλημα που εχω ειναι οτι δεν μπορω να διατηρησω στυση..........οταν ειμαι μονος σπιτι μου και βλεπω καμοια τσοντα που να αξιζει τοτε γινομαι τουρπο.....με κοπελα δεν μπορω.....δεν ξερω μπορει να φταιει το ανχος η οι πολλες τσοντες που εχω δει η το αλκοολ μερικες φορες η μερικα παραπανο κιλα καμοια 10αρια που εχω.......πλεον εχω φτασει σε σημειο να θελω να δοκιμασω καποιο χαπι ωστε να ξεπερασω αυτο το προβλημα......σκεφτομαι να δοκιμασω σιαλις παρολο που ειμαι 19 χρονων...........εαν και θελει ιατρικη συνταγη μπορω να το βρω και ετσι χωρις ιατρικη συνταγη.....δεν βρισκω αλλη λυση......εσεις τι λετε???
Πήγαινε στο θέμα: προβλημα στησης |