Μήνυμα στις 20/4/2010 στις 00:46 @Διάφορα
Μ' άρεσε πολύ η απάντηση του webmaster. Οι περισσότεροι Έλληνες είναι καχύποπτοι κι ενοχλούνται πολύ με τους μετανάστες - πρόσφυγες. Η δική μου άποψη είναι ότι πρέπει να δώσουμε ιθάγένεια διότι έτσι θα μειωθέι κατά μεγάλο ποσοστό η εγκληματικότητα κι έτσι υπάρχει και το ενδεχόμενο να μην τους εκμεταλεύομαστε αυτούς τους ανθρώπους. Κι κάτι τελευταίο.. οι περισσότεροι πρόσφυγες που έρχονται εδώ, έρχονται αναγκαστικά. Δεν ήξεραν καν τι θα αντιμετωπίσουν στην Ελλάδα. Πήγαινε στο θέμα: ιθαγενεια στους μεταναστες
Μήνυμα στις 22/3/2010 στις 23:31 @Διασκέδαση
Κ εγώ μια από τα ίδια, θρίλερ: δεν καταλαβαίνω Χριστό. Τέλος πάντων, πρόσφατα είδα ένα θρίλερ θα το έλεγα κάπως ψυχολογικό, "Οι Φωνές των Νεκρών" ονομάζεται και ελπίζω να σ κυλήσει το ενδιαφέρον.. Πήγαινε στο θέμα: ενα θριλερ για να χεστω πανω μου
Μήνυμα στις 22/3/2010 στις 23:01 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Καλά να ρωτήσω κάτι;Ο καθηγητής τόσα ψυχολογικά έχει που ξεσπάει στα παιδιά; Προτείνω, χωρίς να φανώ χαφιές, να στείλετε μια επιστολή στον υπουργό παιδείας. Μπορεί να γίνει κάτι ή αν δεν γίνει θα έχετε τουλάχιστον καθαρή την συνείδηση σας ότι δράσατε μ κάποιο τρόπο. Πλάκα πλάκα σοκαρίστηκα υπερβολικά.. Πήγαινε στο θέμα: Βία στα σχολεία τον 21ο αιώνα??? |