Μήνυμα στις 20/7/2010 στις 14:16 @Sex
Paidia einai logiko na sou zitaei i gomena na traviksete video tin wra p kanete sex i stomatiko? auto tin xaraktirizei lete? :/
Πήγαινε στο θέμα: Video tin wra tou sex
Μήνυμα στις 18/5/2010 στις 15:52 @Sex
ok paidia, lithike to provlima pigame se gunaikologo, thanks
Πήγαινε στο θέμα: ΣΕΧ (Μπορει να τελειωσα μεσα)
Μήνυμα στις 17/5/2010 στις 23:18 @Sex
Το οτι εκανε ενα καλο μπανακι μετα απο κανα 20λεπτο εχει σημασια?
Πήγαινε στο θέμα: ΣΕΧ (Μπορει να τελειωσα μεσα)
Μήνυμα στις 17/5/2010 στις 22:37 @Sex
Παιδια καναμε σεχ με την κοπελα μου και υπαρχει μια μικρη περιπτωση να τελειωσα μεσα της.. (μια σταγονα το πολυ).. 10 μερες μετα την περιοδο της.. HELP! Π.Σ τελειωσα σχετικα γρηγορα.. αν αυτο βοηθαει.. Πήγαινε στο θέμα: ΣΕΧ (Μπορει να τελειωσα μεσα)
Μήνυμα στις 19/4/2010 στις 14:56 @Sex
Geia sas, xthes kaname sex me tin kopela mou kai simera vgazei aima.. Apoklietai na exei periodo giati molis tin paraskeui tis teliose.. :/ ti borei na sumvainei?
Πήγαινε στο θέμα: aima..
Μήνυμα στις 10/4/2010 στις 00:12 @Sex
Αν χρησημοπειοισουμε προφυλακτικο? υπαρχει περιπτωση να τραυματιστει ?
Πήγαινε στο θέμα: Sex kata tin diarkia tis periodou
Μήνυμα στις 9/4/2010 στις 23:44 @Sex
Καλησπέρα, Αν κάνεις sex με την κοπέλα μου ενώ έχει περίοδο θα πάθει τίποτα? και αν πρέπει να προσέχουμε κάτι, πείτε μου τι είναι αυτό Πήγαινε στο θέμα: Sex kata tin diarkia tis periodou
Μήνυμα στις 4/4/2010 στις 14:35 @Θ. Κλημεντίνη
pragmatika exw akousei ta panta se auto to forum, eisai 14 re file kai exeis polu kairo na kaneis mia gomena? sto dimotiko eixate gomenes eseis re? ti ginetai edw? ..
Πήγαινε στο θέμα: Μου αρέσει μια συμμαθήτρια
Μήνυμα στις 21/3/2010 στις 11:10 @Sex
Paidia xthes ekana sex me tin kopela mou gia prwti fora xwris profulaktiko.. prepei na kanoume tipota tora? mesa tis den teliosa alla sigoura kapia ugra tha efugan.. panta feugoun xD Πήγαινε στο θέμα: Sex xwris profulaktiko |