Μήνυμα στις 10/5/2010 στις 18:10 @Sex
Εγω εχω ακουσει απο πολλους γυμναστες πως το γυμναστηριο στην εφηβεια σε κανει να σταματησεις να παιρνεις υψος.Αληθευει αυτο?Και επισης στο ποσο θα ψηλωσει κανεις παιζει σημασια το ποσο γυμνασμενος ειναι και το ποσο δυνατους μυες εχει?
Πήγαινε στο θέμα: Γυμναστηριο
Μήνυμα στις 9/5/2010 στις 20:55 @Sex
Ισως δεν ειναι και πολυ σχετικο θεμα αυτο που θα πω με το θεμα του φορουμ "SEX".Αλλα θα ηθελα να μαθω αν το γυμναστηριο στην εφηβεια επηρεαζει την αναπτυξη καθε εφηβου.Αν κανει ο εφηβος γυμναστηριο ή γενικως προσπαθει να "σφιξει" τους μυες του δεν σταματαει την αναπτυξη του?
Πήγαινε στο θέμα: Γυμναστηριο
Μήνυμα στις 27/4/2010 στις 15:54 @Sex
Φίλε εννοείς ότι αν καποιος φοραει κολλητο μποξερακι θα πρεπει να μην ειναι πολυ στενο ή να μην φοραει καθολου?Αν φοραει μερικες φορες κολλητο και μερικες φορεσ κανονικο μποξερακι ειναι καλο?? Πήγαινε στο θέμα: Πιο καταληλο εσωρουχο
Μήνυμα στις 27/4/2010 στις 15:51 @Sex
Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι..Η βάλανος είναι το "κεφαλακι"?
Πήγαινε στο θέμα: βαλανος
Μήνυμα στις 27/4/2010 στις 15:50 @Sex
Οκ, έχετε δίκιο!!:p Και εγώ δεν το πίστευα αλλά ήθελα να σιγουρευτώ!!Σασ ευχαριστώ όλους!!!
Πήγαινε στο θέμα: Ξυρισμα
Μήνυμα στις 9/4/2010 στις 11:36 @Sex
Μου ειπαν πως αν ξυριστει ενας εφηβος (στο πρωσοπο εννοω) πριν τα 18 του , σταματαει η αναπτυξη του..Αληθευει αυτο?Παρακαλω απαντηστε οσοι ξερετε με σιγουρια..Ευχαριστω εκ των προτερων
Πήγαινε στο θέμα: Ξυρισμα
Μήνυμα στις 9/4/2010 στις 11:01 @Sex
Ευχαριστω για τις απαντησεις..Περιμενω και αλλες ομως για να ειμαι 100% σιγουρος πως οι απαντησεις ειναι σωστες!!
Πήγαινε στο θέμα: Πιο καταληλο εσωρουχο
Μήνυμα στις 9/4/2010 στις 00:06 @Sex
Παρακαλω απαντηστε οσοι ή οσες ξερετε με σιγουρια..
Μήνυμα στις 9/4/2010 στις 00:04 @Sex
Θα ηθελα να ρωτησω πιο απο τα παρακατω ειναι πιο καταληλο εσωρουχο για εφηβους ωστε να αναπτυχθουν σωστα το πεος και οι ορχεις.. το σλιπ , το μποξερακι ή το κολλητο μποξερακι? Ή μηπως ολα ειναι το ιδιο?Παρακαλω απαντηστε..Ευχαριστω εκ των προτερων..
Μήνυμα στις 21/3/2010 στις 15:02 @Sex
Eυχαριστω πολυ guys!!Οποιος αλλος ξερει και αυτος με σιγουρια ας απαντησει για να ειμαι σιγουρος 100% οτι πηρα την σωστη απαντηση..
Πήγαινε στο θέμα: Mερικες ερωτησεις |