Μήνυμα στις 16/3/2010 στις 20:13 @Sex
το υψος εχει σχεση πιστευω για να δουμε την αναπτυξη του καθενος.θα μπορουσε καποιοσ στην ηλικια των 17 να ειναι ενας αντρας πλεον με μουσια παντου τριχες ,χοντρη φωνη και πληρη αναπτυξη,ενω θα μπορουσε επισης να μην εχει γεννια,να μην εχει χοντρυνει η φωνη του κλπ.θα μπορουσε καποιος να αναφερει αυτα τα στοιχεια για να μπορεσει καποιος κατα προσεγγιση ισως να του πει για την αναπτυξη του.εγω ειμαι 14 και κατι την εχω 10cm ,αλλα δεν εχω πληρη τριχοφυια στα ποδια στα γεννητικα οργανα,γεννια καθολου,ενω και η φωνη μου δεν ειναι και τοσο αντρικη.ειμαι 1,63 αλλα αναλογικα με το υψος του πατερα μου υπολογιζω να παρω ακομα 15 ποντους στο υψος.Γενικα καποιος μπορει να παρει αποτομα το υψος και να αναπτυχθει και στις γυρω περιοχες..
Πήγαινε στο θέμα: μεγεθος πεους
Μήνυμα στις 14/3/2010 στις 13:18 @Sex
ειμαι 14 χρονων κι εχω κανει περιτομη απο τα 5 μου λογω φιμωσης.επειδη δεν ξερω και απολυτα την μορφη του πεους διχως περιτομη,οταν μου ειναι σε στυση εχει την ιδια μορφη με το κανονικο?δηλαδη το καταλαβαινει καποιος οτι εχει γινει περιτομη?και περισσοτερο στα κοριτσια να απευθυνθω,θα ειχατε καποιο προβλημα αν βλεπατε κατι τετοιο?ευχαριστω εκ των προτερων για απαντησεις.α,επισης θα ηθελα να ρωτησω αν εχει καποια επιρροη στο μεγεθος γιατι δεν την εχω και τοσο μεγαλη(10 εκ.) και λεω μηπως φταιει κι αυτο.
Πήγαινε στο θέμα: περιτομη |