Μήνυμα στις 17/3/2010 στις 20:39 @Sex
παιδια σας εχω νεα σημερα το εφτασα στα ορια το πετσακι και πηγε μεχρι κατο αλλα μονο απο την μερια τις κλοστιτσας ..απο την αλλη μερια φτανει παλι μεχρι την μεση πως σας φενετε αυτο ? φυσιολογικο? Πήγαινε στο θέμα: Ponai..
Μήνυμα στις 17/3/2010 στις 17:53 @Sex
:/ δεν ξερω τι να κανω αυτες τις μερες το κραταω οσο πιο κατω μπορω ωστε σιγα σιγα να χαλαρωσει οπως λετε και να κατεβει αλα το να παω σε γιατρο με τους γονεις μου μου φενετε αδιανοητο το πολυ πολυ να περιμενω μεχρι τα 18, νταξει δεν θα παθω και τιποτα αν περιμενω λιγο :P Πήγαινε στο θέμα: Ponai..
Μήνυμα στις 13/3/2010 στις 17:42 @Sex
Γεια σας παιδια ειμαι 16 ετων, νταξ η πουτσαμ δεν ειναι και θηριο αλα δεν εχω προβλημα συγκεκριμενα ειναι καπου 14-15 εκατοστα και 5 εκατοστα παχος απλα εχω καποια προβληματακια δυο φορες εχω παει σε μπουρδελο και δεν καταφερα να γαμησω λογο τις πιπας ...την πρωτη φορα δεν μου καυλοθηκε καθολου και την δευτερη φορα ενω την ειχα καυλομενη ηρθε η πουτανα μου εκανε πιπα με το προφυλακτικο και επεσε επειδη ποναγα ετσι πως μου την ρουφαγε... πιστευω εφτεγε το προφυλακτικο που ποναγα..αλα εχει και σχεση οτι το κεφαλακι δεν κατεβενει και πολυ κατο..μεχρι την μεση του κεφαλιου παει τι λετε να κανω? να παω σε κανα γιατρο? με την μανα μου αποκλειετε να το συζητησω γιατι εχει τρομερα ταμπου και θεωρει οτι πρεπει να κανω σεξ μολις παντρευτω :P σκευτομε μολις κλεισω τα 18 να παω να κανω περιτομη χωρις να το πω σε κανεναν γνωστο μου Πήγαινε στο θέμα: Ponai.. |