Μήνυμα στις 13/3/2010 στις 15:01 @Sex
Κανενας αλλος γνωριζει κατι???????????
Πήγαινε στο θέμα: Εκσπερματοση
Μήνυμα στις 12/3/2010 στις 13:50 @Sex
Ποσο χρονων ειναι?????Πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο.!!!!
Πήγαινε στο θέμα: π....α ναι η οχι?
Μήνυμα στις 11/3/2010 στις 22:37 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Αφου δεν εχει ολοκληρωσει ο παρθενικος της ημενας δεν εχει σπασει ακομα και το σπερμα δυσκολα μπορει να εισελθει στον κολπο της..Αρα να μην φοβασται..Αποκλειεται να εχει γινει κατι τετοιο..μην ανχωνεσται!!Πήγαινε στο θέμα: βοηθεια παιδια.
Μήνυμα στις 11/3/2010 στις 21:15 @Sex
Ειναι κατι το φυσικου που εμενα ομως δεν μου αρεσει...
Πήγαινε στο θέμα: ξυρισμα κατω
Μήνυμα στις 11/3/2010 στις 16:15 @Sex
Σε μια παλια μου σχεση η κοπελα μου πονουσε πολυ στο σεξ(εκτως απο τις φορες που ηταν πολυ ερεθυσμενη)πηγε σε γυναικολογο και της ειπε οτι εχει στραβο κολπο και στην περιπτωση αυτη θα ποναει στο σεξ αλλα θα εχει πιο ευκολη εγκυμωσινη.....
Πήγαινε στο θέμα: Ανθεκτικός Υμένας... :-(
Μήνυμα στις 11/3/2010 στις 16:06 @Sex
Πραγματικα ξενερωνω αφανταστα οταν η κοπελα μου δεν ειναι ξυρισμενη κατω.Ευτυχως θεωρει οτι ειναι θεμα υγιεινης να ειναι ξυρισμενη εκει και το κανει χωρις να της το πω...!!!
Πήγαινε στο θέμα: ξυρισμα κατω
Μήνυμα στις 10/3/2010 στις 17:20 @Sex
Κανενα χαπι για καθηστερηση εξπερματωσης????
Πήγαινε στο θέμα: Καθυστέρηση εκσπερμάτωσης
Μήνυμα στις 9/3/2010 στις 22:55 @Sex
Και κατι ακομα συμαντικο..οταν το κανεται απο πισω και φοραει προφιλακτικο και μετα το κανεται απο μπροστα οπωσδύποτε να αφερει το προφυλακτικο γιατι ο πρωκτός εχει παρα πολλα μικροβια(καταλαβαινεις το γιατι)τα οποια μπορουν ευκολα να σε μολύνουν μπροστα..
Πήγαινε στο θέμα: απο πισω
Μήνυμα στις 9/3/2010 στις 22:18 @Sex
Μην ανχςνεσαι ρε..ακομα 15 εισαι..βαλε στο στοχο να κατεβεις αρχικα στα 70 κιλα και μετα στα 62 με 64 στα οπια ειναι το φυσιολογικο της ηλικιας σου..ο οργανισμοσ σου θα διαφοροποιειται μεχρι τα 21 σου.μην ανχωνεσαι...χασε κιλα........
Πήγαινε στο θέμα: Καθυστέρηση εκσπερμάτωσης
Μήνυμα στις 9/3/2010 στις 21:56 @Sex
δεν εισαι και πάρα πολυ παχυς...συγουρα παιζει και αυτο ρολο..νους υγιεις εν σωματι υγιει..
Πήγαινε στο θέμα: Καθυστέρηση εκσπερμάτωσης |