Μήνυμα στις 9/3/2010 στις 00:58 @Θ. Κλημεντίνη
Γειά σε όλους παιδιά είμαι καινούρια στη παρέα σας. Λοιπόν, θα ήθελα να μοιραστώ κάτι μαζί σας και να μου πείτε γνώμες. Είμαι 19 και έχω κόλλημα με ένα παιδί που είναι 21. Προκειται για έναν ''παιδικό έρωτα''(εγώ πήγαινα έκτη αυτός ΄β γυμν.). Τότε του άρεσα πολύ και το ξέρω γιατί έκανε τα πάντα για να τον προσέξω. Μου άρεσε και μ' ένα αλλά επειδή ήμουν μικρή δν το έδειχνα. Τελικά κάποια στιγμή μετακόμοισα με την οικογενειά μου στη Θεσσ/κη και αυτός έμεινε Βόλο. Μπορώ να πώ ότι τον είχα ξεχάσει, ώσπου το περασμένο καλοκαίρι που κατέβηκα Βόλο τον είδα εντελώς τυχαία σε ένα club. Τον πλησίασα, του είπα γεια και αυτός δεν μου μίλησε αλλά μου χαμογάλασε και μετά κοιτιώμασταν συνέχεια. Έχω κάνει και ολοκληρωμένες σχέσεις αλλά εγώ έχω κολλήσει μ' αυτόν που δν έχει γίνει τίποτα! Δεν ξέρω τι να κάνω?? Να του αρέσω ακόμα?? Δν κάνω το πρώτο βήμα 1ον μπορεί να έχει αλλή σχέση 2ον μπορεί να με θεωρήσει χαζή που είμαι κολλημένη στα παλιά...Τι λέτε? Sorry αν σας κούρασα και ευχαριστώ προκαταβολικά.. :)
Πήγαινε στο θέμα: Τι να κάνω? |