Μήνυμα στις 1/8/2010 στις 00:25 @Μηχανήματα
Παιδιά ξέρετε που μπορώ να βρω ένα javascript τύπου http://www.tvsoup.com.cy/more/psifiaki-tileorasi.html (όπως οι ερωτήσεις με απαντήσεις). Βασικά pop up κείμενο αλλά αν γίνετε να μπαίνουν και εικόνες στο σημείο που είναι η απάντηση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Πήγαινε στο θέμα: Αναζητώ ένα javascript
Μήνυμα στις 8/7/2010 στις 03:22 @Κλάψιμο
1)Εσείς, παιδιά, έχετε χάσει κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο; Εγώ έχω χάσει τρία και πραγματικά ο πόνος είναι αφόρητος, το νονό μου την γιαγιά και τον παππού μου. Το θέμα είναι πως τη τελευταία φορά που τους είδα δε τους αγκάλιασα δε τους είπα ευχαριστώ δε τους είπα πόσο τους αγαπώ και τώρα όσες φορές και να τα λέω δε ξέρω αν πραγματικά με ακούνε . Θα ήθελα πραγματικά να ακούσω και άλλους να πουν τη δική τους εμπειρία. 2)Επίσης τι τραγούδια τους αφιερώνεται; Εγώ το μεσ' του αιγαίου τα νησιά μις και το λάτρευε η γιαγιά μου Είναι η φορά στη ζωή μου μετά από 5 χρόνια απώλειας τους που ανοίγομαι έτσι σε κάποιο έστω και αν ένα ένα απλό forum. Με αυτό το τρόπο νιώθω να ανοίγω τη ψυχή μου. Ευχαριστώ πραγματικά εκ των προτέρων που μπήκατε μόνο στον κόπο να πατήσετε click στο θέμα. Πήγαινε στο θέμα: Πρόσωπα που έχουμε χάσει
Μήνυμα στις 8/7/2010 στις 01:55 @Διάφορα
Καταρχάς πιστεύω πως πρώτα από όλα πρέπει να αρχίσεις να σέβεσαι την μητέρα σου και όχι να την λες και π*%$#&α αφού θέλει όπως κάθε μάνα το καλύτερο για το παιδί της. Επίσης διαφωνώ καθέτως στο να το αγοράσεις στα κρυφά. Η μητέρα σου είπε όχι αυτή θα ακούσεις, έχουμε πααάρα πολλά θύματα να θρηνήσουμε δεν χρειαζόμαστε και άλλα, και εάν επιμένεις περίμενε τουλάχιστον μέχρι τα 18 θα είσαι και πολύ πιο ώριμος. Δηλαδή εάν οι φίλοι σου αυτοκτονούσαν θα έκανες το ίδιο. Μάγγικο είναι ξέρεις να λες όχι στους διάφορους πειρασμούς και όχι να τους ακολουθάς για την υποτιθέμενη τρέλα της εφηβείας.
Πήγαινε στο θέμα: Βοηθεια μηχανακι
Μήνυμα στις 26/6/2010 στις 20:26 @Διάφορα
Το κατάλαβα doctora, με έκανες να γελάσω πολύ σαν κινούμενα σχέδια το 'πες. Το θέμα είναι αν πρέπει να τα προστατέψω με κάποιο τρόπο από άλλα ζώα κτλ. Επίσης αν θα εκκολαφθούν μόνα ή θέλουν κάποιες συνθήκες για να εκκολαφθούν, π.χ. άμμος, νερό κ.τ.λ
Πήγαινε στο θέμα: Χελώνες
Μήνυμα στις 26/6/2010 στις 19:12 @Διάφορα
Έχω δύο χελώνες 10 χρονών περίπου, γλυκού νερού Αμερικάνικες και σήμερα βρήκα έξω από το νερό στις πέτρες δύο αβγά μακρόστενα απόχρωσης πορτοκαλί. Πως να ενεργήσω; Πρέπει κάτι να κάνω; Help me!!
Πήγαινε στο θέμα: Χελώνες
Μήνυμα στις 11/6/2010 στις 18:12 @Μηχανήματα
Παιδιά ξέρετε αν μπορώ και πως μπορώ να συνδέσω τον υπολογιστή μου με την τηλεόραση που έχουμε αγοράσει τελευταία (LCD LG 32')
Πήγαινε στο θέμα: Υπολογιστής και TV
Μήνυμα στις 10/6/2010 στις 22:23 @Διάφορα
Ευχαριστώ doctora. Άλλες απαντήσεις ;
Πήγαινε στο θέμα: Καλοκαιρινές Διακοπές ...
Μήνυμα στις 10/6/2010 στις 21:59 @Διάφορα
Οι καλοκαιρινές Διακοπές έχουν αρχίσει εδώ και σχεδόν μια εβδομάδα, για μένα τουλάχιστον αλλά άρχισα να βαριέμαι υπερβολικά. Πραγματικά η μόνη μου ενασχόληση είναι ο υπολογιστής και γενικότερα το Internet. Γυρεύω κάτι πιο καλό να κάνω αυτό το καλοκαίρι. Ακούω απόψεις. Εσείς τι κάνετε περίπου;
Πήγαινε στο θέμα: Καλοκαιρινές Διακοπές ... |