Μήνυμα στις 24/2/2010 στις 14:14 @Sex
Ε μίλα της και μην ντρέπεσαι. Μαλάκας δεν γεννήθηκες, έχεις βάλει τον εαυτό σου να νομίζει ότι είναι, άδικα βέβαια και αν συνεχίσεις έτσι το πράμα θα γίνει χειρότερο. Μίλα της, κοπέλα σου είναι. Πώς θα επικοινωνίσετε?Με μηνύματα στο msn και έτσι?Ε ρε που μπλέξαμε με την τεχνολογία! Το πρώτο είναι αυτό και μετά θα έρθουν και τα υπόλοιπα. Και μην ανησυχείς.Αν κάθεσαι τώρα και σκας....για το πιο απλό πραγμα σκας.ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΛΙΓΟ!!! Αυτά.Από μία κοπέλα που την έχει πάθει με ένα αγόρι που σ έμοιαζε στο χαρακτήρα και δεν τολμούσε να την κοιτάξει καν.(όχι λόγο εμφάνισης, μια χαρά είμαι) Αντε, και μην στενοχωριέσαι. Πήγαινε στο θέμα: ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ
Μήνυμα στις 24/2/2010 στις 03:35 @Sex
Κάνε το τεστ και μην φοβάσαι. Και αν είσαι έγκυος...αλήθεια πόσο είσαι?Παίζει ρόλο και αυτό. Χαλάρωσε, κάνε το τεστ και μην φοβάσαι τίποτα. Α!Και πρόσεχε! Μην παίζεις με την υγεία σου.Πρώτα η υγεία και μετά το σεξ.bye Πήγαινε στο θέμα: φοβαμαι για πιθανη εγκυμοσυνη
Μήνυμα στις 24/2/2010 στις 03:23 @Sex
Ακου φίλε...Blue_deep_ocean..(ώραιο όνομα) Δεν έχυσε μέσα μου, απλά ήταν η πρώτη φορά που το κάναμε χωρίς προφυλακτικό και έχω λίγο άγχος, τι θα γίνει κι έτσι...τρελή απόλαυση φυσικά αλλά τι να κάνεις... την Κυριακή περιμένω να δω αν θα πηδηχτώ από το παράθυρο. Αν όχι...αντισυλληπτικά.Σου λέω κόλαση! Τέσπα φιλιά και τα λέμε.:) Πήγαινε στο θέμα: Σεξ χωρις προφυλακτικο κ απολαυση
Μήνυμα στις 23/2/2010 στις 18:24 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Γεια!Πριν 2 μέρες έκανα σεξ με το αγόρι μου, χωρίς προφυλακτικό.(Δεν είμαι στις γόνιμες μέρες, ευτυχώς) Και πάλι, όμως ρε συ...είναι επικίνδυνο. Τέλειο, απολαυστικότατο, αλλά επικίνδυνο! Γιατί μπορεί να έγινε μαλακία με τα υγρά και να τρέχουμε.Αν ήμουν άνω των 25 δεν θα με πείραζε. Απ ότι κατάλαβες, περιμένω να έρθει επισκέπτης αυτήν την εβδομάδα(περίοδος δλδ) και με έχει φάει η αγωνία. Πάντως, παρόλο που ήταν παράτολμο, ήταν από τις καλύτερες φορές που το κάναμε...αλλά...γαμώ τα προφυλακτικά μου γαμώ!Δεν είναι μόνο για σας άβολα...είναι και για εμάς! Πονάω απίστευτα με προφυλακτικό...και το εννοώ! Τέσπα, θα δουμε από την Παρασκευή και μετά...Πάντως πρόσεχε και εσύ! Πήγαινε στο θέμα: Σεξ χωρις προφυλακτικο κ απολαυση |