Μήνυμα στις 23/2/2010 στις 18:32 @Sex
ΠΡΙΝ ΒΡΕΞΕΙ ΨΙΧΑΛΙΖΕΙ............................
Πήγαινε στο θέμα: φοβαμαι για πιθανη εγκυμοσυνη
Μήνυμα στις 23/2/2010 στις 18:31 @Sex
εγω εχω κανει σεξ χωρις καποτα και για μια εβδομαδα εκανα εμετους απο τ αγχος μου για πιθαν εγκυμοσυνη!!!!τλκ δν ειναι........το σεξ χωρις καποτα τα σπαει αλλα ειναι κ πολυ επικινδυνο!!!γι αυτο παντα durex!!
Πήγαινε στο θέμα: Σεξ χωρις προφυλακτικο κ απολαυση
Μήνυμα στις 23/2/2010 στις 18:17 @Διάφορα
δεν πρεπει να δωθει ιθαγενεια!!σε κανενα....o ΕΛΛΗΝΑΣ ειναι ΕΛΛΗΝΑΣ.Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΓΛΟΣ ΑΓΓΛΟΣ ...ΤΕΛΟΣ ... διαβαστε κτ π βρηκα Εάν περάσεις τα σύνορα της Β. Κορέας παράνομα ... Τιμω...ρείσαι με 12 χρόνια καταναγκαστικά έργα Εάν περάσεις τα σύνορα του Ιραν παράνομα ... Μπαίνεις φυλακή επ' αόριστο Εάν περάσεις τα σύνορα του Αφγανιστάν παράνομα ... Σε πυροβολούν επιτόπου Εάν περάσεις τα σύνορα της Σ. Αραβίας παράνομα ... Σε βάζουν φυλακή Εάν περάσεις τα σύνορα των ΗΠΑ παράνομα ... Θα φας ξύλο από την τοπική αστυνομία Εάν περάσεις τα σύνορα της Κίνας παράνομα ... Κανένας δεν θα ξανακούσει για σένα Εάν περάσεις τα σύνορα της Κούβας παράνομα ... Θα σε πετάξουν στη φυλακή να σαπίσεις Εάν περάσεις τα σύνορα της Ελλάδας ή Κυπριακής Δημοκρατίας παράνομα Θα σου δώσουν: · Δουλειά · Δίπλωμα αυτοκινήτου · Βιβλιάριο κοινωνικής ασφάλισης · Κουπόνια φαγητού και διακοπών · Δάνειο για να αγοράσεις σπίτι · Δωρεάν εκπαίδευση · Δωρεάν ιατρική περίθαλψη · Ενώ σύντομα θα μπορείς να ψηφίσεις Πήγαινε στο θέμα: ιθαγενεια στους μεταναστες
Μήνυμα στις 22/2/2010 στις 19:49 @Διάφορα
παιδια πιστευετε πως πρεπει το ελληνικο κρατος να δωσει ελληνικη ιθαγενεια στους μεταναστεσ???
Πήγαινε στο θέμα: ιθαγενεια στους μεταναστες |