Μήνυμα στις 2/4/2010 στις 00:59 @Sex
Κ εγω ημουν 19.Ωραια χρονια,ωραιες εποχες...
Πήγαινε στο θέμα: ποσο χρονον εισασταν οταν το κανατε?
Μήνυμα στις 3/3/2010 στις 11:34 @Sex
Εγω με την κοπελα μου την συγκεκριμενη μερα ανταλλαξαμε την ελευθερια μας υστερα απο 3μιση χρονια...
Πήγαινε στο θέμα: Αγιος Βαλεντινος♥
Μήνυμα στις 3/3/2010 στις 11:20 @Sex
Απλα δεν θα βλεπεις το "κεφαλι" κ θα βλεπεις ενα πετσακι που το καλυπτει Πήγαινε στο θέμα: Περιτομη!
Μήνυμα στις 23/2/2010 στις 01:16 @Sex
Ειναι υγρος οργασμος οπως ειναι των αντρων,δλδ μεσα απο το αιδιο της γυναικας πεταγοντε υγρα.Ετυχε κ ειχαμε ανοιξει το θεμα σε μια παρεα κ μια κοπελα που βρισκονταν μαζι μας μας ειπε οτι δεν ηξερε οτι μπορουσε να φτασει σε ενα τετοιο σταδιο στο κρεβατι κ ομως το αγορι της της προκαλεσε αυτου του ειδους τον οργασμο με αποτελεσμα ναι μεν αυτη να χαροποιηθει αρκετα αλλα απο την αλλη ειχε κανει μουσκεμα τα παντα γυρω της.
Πήγαινε στο θέμα: Γυναικειος οργασμος εκ ροης(squirting)
Μήνυμα στις 22/2/2010 στις 19:10 @Sex
Καλησπερα παιδια κ καλως σας βρηκα.Ειχα μια απορια σχετικα με το προαναφερομενο θεμα.Ειναι αληθεια οτι 1 στις 10 γυναικες εχουν αυτο το ειδος οργασμου ή το εχουν ολες απλα καθεμια το κατεφερνει με τον τροπο της?Αν ναι ποιοι ειναι αυτοι οι τροποι για να ερθουν σε αυτο το σταδιο?
Πήγαινε στο θέμα: Γυναικειος οργασμος εκ ροης(squirting)
Μήνυμα στις 22/2/2010 στις 17:49 @Sex
Τι αλλο ρε παλικαρι αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να την παρεις τηλ κ να συζητησετε για το ολο σκηνικο.Δεν ειναι δυσκολο ουτως η αλλως φιλη σου ειναι κ θα σε καταλαβει.Απο το να μην την παρεις καθολου ειναι οτι καλυτερο μπορεις να κανεις
Πήγαινε στο θέμα: στα φιλικσ μπαινουν τ καλυτερα γκοαλ |