Μήνυμα στις 6/3/2010 στις 19:25 @Sex
ΜΑΥΡΟ ΑΙΜΑ ??? μου φαινεται καπως απιστευτο...
Πήγαινε στο θέμα: hi
Μήνυμα στις 23/2/2010 στις 10:25 @Sex
Φιλε μου μην ασχολεισαι με αυτον τον χρηστη.Αν παρατηρησεις και τις υπολοιπες απαντησεις σε αλλα θεματα θα καταλαβεις ευκολα οτι προκειται για ενα μικρο παιδακι , ανωριμο, που βρηκε αυτο το Site και αποφασισε να παιξει, γραφοντας βλακειες.Γι αυτο αλλωστε εφαγε και ενα καλο ban... Πήγαινε στο θέμα: Το πέος γέρνει δεξιά
Μήνυμα στις 23/2/2010 στις 09:15 @Sex
Μετα απο αυτο ρε φιλε , τι περιμενεις ? Μ'αρεσει που ρωτας και μας ! Αφου μ αυτα τα λογια στο λεει καθαρα!ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !!!Χαρακτηριστικες ειναι οι φρασεις που χρησιμοποιει : <<Δεν το εγκρινω>> <<Αυτη που τα κανει αυτα , ειναι τσουλα >>.Ε λοιπον , τι αλλο θες να σου πει για να φανει πιο καθαρα οτι δεν το θελει ακομα και δεν αισθανεται ετοιμη ???? Ειναι φως φαναρι!Δε θελει και πολυ επεξεργασια... Πήγαινε στο θέμα: Τι να κάνω?
Μήνυμα στις 22/2/2010 στις 12:32 @Sex
Ρε φιλε, 14 ειναι η αδερφη μου!Ειναι πολυ μικρη για να κανει και σεξ!Κι αυτα που κανει πολλα ειναι !Καλα κανεις και δεν την πιεζεις.Μαλλον φοβαται να προχωρησει, γι αυτο και δε σε πιανει εκει κατω , οπως κανεις εσυ... Παντως, εισαι σε δυσκολη κατασταση, καθως αυτη η αυτοσυγκρατηση πρεπει να ειναι ΠΑΡΑ πολυ δυσκολη ! Να τη φιλας, να της τριβεις το *#*#*# και να σου χει γινει πυραυλος και να μην μπορεις να την (......) Πήγαινε στο θέμα: Τι να κάνω?
Μήνυμα στις 22/2/2010 στις 11:16 @Ftou.gr admin
OMG !!!!!!!!!! Πήγαινε στο θέμα: ΠΟΙΟΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΟΤΙ Ο WEBMASTER ΕΙΝΑΙ ΜΛΚ
Μήνυμα στις 22/2/2010 στις 10:55 @Ftou.gr admin
Να ρωτησω κατι ? Ολους οσους γραφουν κατι που δεν σ αρεσει οπως αυτο πανω που εκανα quote , τον κανεις ban ετσι απλα ??? ρωταω για να ξερω τι παιζει μονο ... Πήγαινε στο θέμα: έχω μια απορία webmaster
Μήνυμα στις 22/2/2010 στις 10:03 @Ftou.gr admin
Αποδεκτή απάντηση:Δεν ειπε οτι αυτος δεν ειχε ανασφαλειες μικρος με το μεγεθος.Ουτε εχει καποιο ιδιαιτερο προβλημα να γραφουν ολο για το ιδιο θεμα οι χρηστες.Απλα θελει να γινει καλυτερη η λειτουργια του forum , αφου θα ηταν καλυτερα οσοι εχουν <<μεγεθοαπορια>>, να κοιτανε οπως ειπε παλιοτερα thraeds με το ιδιο θεμα, αντι να ξαναγραφουν ολο τα ιδια και να καταληξει το forum να ειναι γεματο με τα ιδια και τα ιδια θεματα.Σκεψου το και λιγο ετσι...Δεν ειναι κακο!Ο ανθρωπος εξεφρασε την αποψη του!Δεν ηθελε οπως ειπες : <<να την πει στους χρηστες>>! Παντα φιλικα !!! Πήγαινε στο θέμα: Φτάνουν πια τα thread με το μεγεθος |