Μήνυμα στις 13/2/2010 στις 23:58 @Sex
χαχα!!μαλλον δικιο εχεις!βεβαια ποτε δεν ειναι αργα να το γυρισεις:p!!σευχαριστω πολυ παντως
Πήγαινε στο θέμα: θελει δαχτυλο..
Μήνυμα στις 13/2/2010 στις 23:34 @Sex
νομιζω οτι η απαντηση σου ηταν αρκετα βοηθητικη και πολυ κοντα σαυτα που αισθανομαι και κατι τελευταιο..αν θα σου το ζηταγε δε θα κλονιζοταν καθολου μα καθολου η γνωμη σου για τον αντρισμο του? δε θα σκεφτοσουν οτι αν το κανεις και του αρεσει πολυ μπορει μετα να αρχισουν να του αρεσουν κι αλλα?(σχετικα με το πισω και την προτιμηση του φυλου)μην απαντησεις ομως εκ του ασφαλους επειδη δεν του αρεσουν αυτα καθολου..σκεψου να συνεβαινε πραγματικα Πήγαινε στο θέμα: θελει δαχτυλο..
Μήνυμα στις 13/2/2010 στις 22:57 @Sex
μα κι εμενα οσοι ημουν μαζι δεν ηθελαν με τιποτα ουτε να πλησιαζω.κι εγω για πλακα εβαζα κοντα το χερι μου γιατι αμεσως νευριαζαν και γελαγα..και να τωρα που το λουστηκα!να μαθω να κανω αστειακια εσυ αν δεν το θεωρουσε αδερφιστικο και στο ζηταγε θα τοκανες? οτι το σημειο τζι τους ειναι εκει,αυτο ειναι στανταρ η' το εχεις απλα ακουσει? Πήγαινε στο θέμα: θελει δαχτυλο..
Μήνυμα στις 13/2/2010 στις 22:42 @Sex
η αληθεια ειναι οτι περισσοτερο εντυπωση μου εκανε το οτι ολες οι κοπελες του το εκαναν και γουσταραν,παρα αυτο που ζηταει εκεινος!αντε λεω,ο καθενας εχει τις ιδιαιτεροτητες του αλλα οι αλλες πως το δεχονταν και τους αρεσε κιολας?! νομιζω πως ετσι οπως το εθεσε,με εκανε να αισθανθω οτι ειμαι πολυ πισω,χωρις να πει βεβαια κατι ευθεως.αν βρεθουμε και μου το ζητησει δεν ξερω πως θα αισθανθω εκεινη τη στιγμη κι αν θα θελω να το κανω.παντως σαν πραξη δεν ειναι κατι δυσκολο αλλα σαν ιδεα δε μου αρεσει θαθελα να μαθω πως αισθανθηκε καποια που το εχει κανει η' καποιος που του το εχουν κανει.παντως μου εδωσε την εντυπωση πως του αρεσει τοσο πολυ που αν δεν το κανω μαλλον θα φαω ακυρο! Πήγαινε στο θέμα: θελει δαχτυλο..
Μήνυμα στις 13/2/2010 στις 13:06 @Sex
ναι αλλα αλλο γλειψιμο νομιζω κι αλλο δαχτυλο.ετσι νομιζω.δλδ εσυ 8α δεχοσουν δαχτυλο?
Πήγαινε στο θέμα: θελει δαχτυλο..
Μήνυμα στις 13/2/2010 στις 12:43 @Sex
δηλαδη πιστευεις οτι σε οποιον αρεσει αυτο μπορει ειναι ομοφυλοφυλος? παντως δε δειχνει κατι τετοιο μεχρι τωρα.φαινεται να του αρεσουν πολυ οι γυναικες. Πήγαινε στο θέμα: θελει δαχτυλο..
Μήνυμα στις 13/2/2010 στις 11:59 @Sex
εχω γνωρισει καποιον εδω και λιγο καιρο που μαρεσει αρκετα..δεν εχουμε κανει σεξ ακομα αλλα προχτες καναμε τηλεφωνικο..κι εκει που τα λεγαμε ωραια κι ολα αυτα που μου ελεγε ηταν αρκετα ερεθιστικα..μου ειπε οτι θελει να του γλειψω την κωλ...ιδα και να του βαλω δαχτυλο..δεν μου το ειχαν ξαναζητησει ποτε και σοκαριστηκα λιγο..γιαυτο και την επομενη τον ρωτησα αν το εννοοσε και μου ειπε πως ναι.μου ειπε οτι ολες οι κοπελες του το εκαναν και μαλιστα αυτο τις τρελενε..η αληθεια ειναι πως παρολο που αυτος μου αρεσει πολυ,εχω ψιλοξενερωσει..νομιζω πως και μονο η ιδεα με χαλαει..μηπως ειμαι συντηρητικη?ειναι φυσιολογικο να του αρεσει τοσο?..και πως γινεται να του το εκαναν ολες και να γουσταραν??θα με βοηθουσαν πολυ οι γνωμες σας¨,οσο πιο πολλες τοσο το καλυτερο νομιζω ευχαριστω
Πήγαινε στο θέμα: θελει δαχτυλο.. |