Μήνυμα στις 6/2/2010 στις 22:39 @Sex
Καλησπέρα συμφορουμίτες. Αυτό είναι το πρώτο μου μήνυμα. Θα προσπαθήσω να είμαι σύντομος. Λοιπόν : Λόγω οικογενειακών καταστάσεων έμαθα ότι πρέπει κάποιος να βγάλει το πετσάκι από το πέος μετά τα 15... Ξέρω, ακούγεται χαζό και ανεύθυνο (δεν επηρέασε τον αυνανισμό μου). Ωστόσο, μετά από επίπονη προσπάθεια (κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού) κατάφερα να το "ανοίξω" και τώρα μετά από 6 μήνες όλα "ανεβοκατεβαίνουν" κανονικά :). Όπου να 'ναι θα κλείσω τα 16. Σαν όλους τους έφηβους εδώ μέσα με απασχολεί το μέγεθος, bla bla... Δεδομένο ότι το κεφαλάκι ελευθερώθηκε πριν 6 μήνες το μήκος είναι μόλις 14 εκατοστά και για το πλάτος (δεν ξέρω πως μετράμε το πάχος) είναι 4 εκατοστά. Ανησυχώ η αλήθεια είναι, γιατί φίλοι λένε όλη την ώρα πως την έχουν δήθεν 16, 15 και φοβάμαι να το πείς, ζηλεύω ;, δεν έχω καταλάβει. Απλά σκέφτομαι να κάνω επίσκεψη σε γιατρό, μήπως και έχει καμιά ιδέα (αφού πάρω τις γνώμες σας φυσικά). Και το χειρότερο είναι ότι η εξωτερική μου εμφάνιση είναι τέλεια σε σχέση με το πέος μου και η φιλενάδα μου "θέλει" να κάνουμε κάτι πιο ειδικό.. Τι λέτε, μπορεί να μεγαλώσει άλλο ... ; Ευχαριστώ για οποιαδήποτε απάντηση. Πήγαινε στο θέμα: Περίεργη περίπτωση |