Μήνυμα στις 22/2/2010 στις 23:22 @Sex
μαλλον εχεις ακουσει για τον κολπικο κ τν κλειτοριδικο οργασμο....κατι τετοιο εννοεις ????? Πήγαινε στο θέμα: Γυναικειος οργασμος εκ ροης(squirting)
Μήνυμα στις 22/2/2010 στις 23:20 @Sex
την εχω παρει τηλ. κ βρεθηκαμε κ μιλισαμε...ολα οκ.......αλλα καθε φορα που βρισκομαστε εγω τουλαχιστον σκεφτομαι τα ιδια κ δν ξερω τ σκεφτετε κ αυτη κ νιωθω καπως αβολα...........
Πήγαινε στο θέμα: στα φιλικσ μπαινουν τ καλυτερα γκοαλ
Μήνυμα στις 14/2/2010 στις 03:38 @Sex
σας ευχαριστω πολυ παιδια για τς απαντησεις σας...εχει κανεις καποια αλλη ιδεα-αποψη??
Μήνυμα στις 13/2/2010 στις 12:55 @Sex
οχι και αφτα μαλ..σορυ κιολασ....σε παρα πολους αντρεσ αρεσει να τσ γλειφουν εκει κ πολοι υποστιριζουν οτι ο κωλος ειναι τ σημειο τζι του αντρα λογο των νεβρων που περνανε...και εγω εχω ζιτισει στ κοπελα μ να με γλειψει εκει για δοκιμη(εννοειτε μετα τ μπανιο) κ δν μ πορω να πω πωσ ηταν ασχημα..
Πήγαινε στο θέμα: θελει δαχτυλο..
Μήνυμα στις 13/2/2010 στις 12:50 @Sex
δν νομιζω ρε συ...και γω θυμαμαι μια χαρα κ ειχα πιει πιο πολυ...πειτε μοθ αποψεις πλιζ
Μήνυμα στις 13/2/2010 στις 03:16 @Sex
γεια σας...εχω τν εξεισ απωρια...εχω χωρισει λιγο καιρο κ δν ημοθν πολοι καλα... εχτες τ βραδυ ποθ ημουν στ κολλιτοι μου παλι δν ημοθν καλα κ αρχισα να πινω κ αυτη επισησ για παρεα..οποτε μετα απο κανα 2ωρο που ποτιρι ποτιρι τελιωσε τ μπουκαλακι(βοτκα)αρχισε κατι παραξενα με τα πολλα ημουν κ γω χαλια κ καταλιξαμε να πιδι...ομαστε....τ παραξενο ηταν οτι τ εφχαριστιθικαμε παρα πολυ και οι 2 μασ...αλλα απο τοτε εγω ντρεπομαι να τν παρω τηλ...πιστεωετε οτι δν θα ξαναειμαστε ποτε φιλοι???ακουω αποψεισ..... Πήγαινε στο θέμα: στα φιλικσ μπαινουν τ καλυτερα γκοαλ
Μήνυμα στις 9/2/2010 στις 01:03 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:εγω δν τ θεωρω καθολου ανωμαλο. η κοπελα μ τ κανει σχεδον παντα οταν με γλειφει...Πήγαινε στο θέμα: Γιατι τοσο ταμπου με το στοματικο σεξ?
Μήνυμα στις 8/2/2010 στις 15:54 @Sex
καποια διαφορετικι αποψη???απαντηστε οσοι μπορειτε παρακαλω κ ξερετε κατι επι του θεματος
Πήγαινε στο θέμα: μεγεθος??
Μήνυμα στις 8/2/2010 στις 00:52 @Sex
ΟΝΤΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ...ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΡΗ Μ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ...
Πήγαινε στο θέμα: τρελες φαντασιωσεις με τη σταση του 69
Μήνυμα στις 7/2/2010 στις 07:23 @Sex
ΝΑΙ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ...ΔΝ ΗΤΑΝ Κ ΠΑΡΘΕΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΠΡΟΩΛΙΜΑΤΙΣΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ...ΤΙ ΝΑ ΠΩ??? ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΕ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΜΠΛΕ?? Μπορείς τώρα να βγάλεις τα κεφαλαία ή αισθάνεσαι ότι πρέπει να γράφεις με μεγάλα γράμματα για να τονίσεις το μέγεθος περισσότερο; Πήγαινε στο θέμα: μεγεθος?? |