Μήνυμα στις 12/4/2010 στις 22:04 @Θ. Κλημεντίνη
εχω msn κ facebook...msn depi1980@hotmail.com
Πήγαινε στο θέμα: συνεχεια καθηγητης-μαθητρια
Μήνυμα στις 12/4/2010 στις 16:16 @Θ. Κλημεντίνη
ατον μωρε τουλαχιστον αυτο δειξτου...εξαλλου αυτος χανει,καθε εμποδιο για καλο, ξερω ειναι τοσο δυσκολο αλλα εχουμε κ τοσο αναγκη να το αφησουμε πισω μας ολο αυτο σιγα χαθηκαν οι αντρες?οχι οι μαλακες,οι αντρες ομως...αστον κ συνεχισε να μιλας με τον αδερφο σ οσο πιο πολυ μπορεις:- σ ευχαριστω κ για το γλυκια απλα θελω πολυ να σ βοηθησω κ ασ μην ειμαι κ η πιο καταλληλη..
Μήνυμα στις 12/4/2010 στις 00:50 @Θ. Κλημεντίνη
οκ τωρα ομως ξερεις δν αμφιβαλεις...ξερω τοτε θα μου πεις γιατι ολα αυτα?γιατι αντιδραει ετσι καθε φορα?δν εχει σημασια αφου σ εξηγησε τωρα προχωρας κ δν ντρεπεσαι για αυτο που εκανες αντιθετα νιωθεις περιφανη που βρηκες το θαρρος...ολα θα ναι καλυτερα μετα θα το δεις...
Μήνυμα στις 11/4/2010 στις 23:09 @Θ. Κλημεντίνη
την πρωτη φορα μιλησαμε ανοιχτα απο κοντα.μετα για πολυ καιρο οταν του στελνα κ του ελεγα τετοια με επαιρνε τηλ κ μιλουσαμε ωρες αλλα παντα τσακονωμασταν.δν κανονιζε ραντεβου μονο αν τυχαινε να βρεθουμε τυχαια κ να μιλησουμε αν εγω εκανα την πρωτη κινηση παντα αυτος μονο κοιτουσε κ χαμογελουσε που κ που...αυτο που εκανες ειναι καλο αλλα δν νομιζω να κανει κινηση...κ ηδη τωρα ειναι υποψιασμενος εγω θα προτιμουσα να τον ειχες πιασει πριν..αλλα οκ τωρα απλα κοψε βλεμματα...σ απαντησε??????????
Μήνυμα στις 11/4/2010 στις 21:48 @Θ. Κλημεντίνη
το χω κανει κ εγω αυτο με το να γραψω..δν ειναι καλη επιλογη γιατι δν βλεπεις τις αντιδρασεις του αλλου..τις κινησεις κ γενικα...δν ξερω εγω θα του χα μιλησει απο κοντα ηδη αλλα εσυ οτι θελεις νομιζω ξερεις καλυτερα απο τον καθενα..τι σκεφτεσαι να κανεις?
Μήνυμα στις 11/4/2010 στις 19:01 @Θ. Κλημεντίνη
κλασσικος...εμ το θεμα ειναι να μην τον ρωτας,ποιαστον αστον να τα χασει πες οτι νιωθεις.θελεις να το κανεις?
Μήνυμα στις 11/4/2010 στις 17:33 @Θ. Κλημεντίνη
σ καταλαβαινω να σ κανω μια ερωτηση?γιατι βασανιζεσαι?γιατι δν τον ρωτας στ ισα τι παιζει?γιατι δν του λεσ πωσ νιωθεις?μονο ετσι θα λυτεωθεις..
Μήνυμα στις 11/4/2010 στις 14:56 @Θ. Κλημεντίνη
ναι αλλα εχεις κ μια διαφορα ηλικιας ετσι.κοιτα εγω πιστευω πως οταν καποιος μας θελει πραγματικα τα ξεχναει ολα ηλικιες,εμποδια τα παντα αλλα στ δικη μας περιπτωση δν ξερω απλα οι συγκεκριμενοι κυριοι μπορει να γοητευονται,κολλακευονται κ για αυτο να αντιδρουν ετσι.οσο για εμενα την κινηση του την εκανε οταν τον "ξεχασα" οταν δν ασχοληθηκα ακομα κ αυτο δειχνει πως απλα ηθελε να παιξει παλι με το κοριτσακι που γνωρισε, που δν ηξερε στν αρχη, που εγιναν τοσα μεταξυ τους, που του εφερε πονοκεφαλο απλα. οχι κατι παραπανω δυστυχως.
Μήνυμα στις 11/4/2010 στις 02:51 @Θ. Κλημεντίνη
ξερω ακριβως πως νιω8εις αληθεια σ λεω...σ εχει δει καθολου με αλλο αγορι?γενικα ξερει πως ακομα εισαι εκει σ εκεινον κ δν κοιτας αλλου?μηπως εχεις γινει δεδομενη στ μυαλο του?
Μήνυμα στις 10/4/2010 στις 15:49 @Θ. Κλημεντίνη
δν τα χεις παιξει αθτη ειναι η αληθεια...σιγουρα η τελευταια σκηνη σας δν εχει πεχτει ακομα...κ μπορει καμια να μην εινι η τελευταια αν εσυ δν το αποφασισεις...κ ειναι χειροτερο το να παντρυτει ακουσε με...
Πήγαινε στο θέμα: συνεχεια καθηγητης-μαθητρια |