Μήνυμα στις 31/1/2010 στις 09:43 @Sex
k bebαια χυνω οταν αυνανιζομαι και εχω χισει και μπροστα στην κοπέλα μου όταν μου τραβούσε μα@@@κια. @sintele : ναι 2 φορές προσπαθήσαμε και τις 2 φορές όταν εβαζα το προφυλακτικό αποσυντονιζόμουν στην προσπάθεια να το βάλω και.. Πήγαινε στο θέμα: Στυτική Δυσλειτουργία
Μήνυμα στις 30/1/2010 στις 18:35 @Sex
ρε γαμώτο πιστεύω πώς η τελευταία μου στυτική "αποτυχία" μπορεί και να μου δημιούργησε υποσυνείδητα προβλήματα τα οποία δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα αλλά είναι ικανά ώστε να με απετρέψουν απο το να προχωρήσω στην "πράξη"
Πήγαινε στο θέμα: Στυτική Δυσλειτουργία
Μήνυμα στις 30/1/2010 στις 17:28 @Sex
Παιδιά καλησπέρα, Είμαι 15,5 ετών και σήμερα ήμουν σπίτι της κοπέλας μου τριών μηνών και θέλαμε και οι δυο πάρα πολύ να ολοκληρώσουμε. Είχα πάρει όλες τις προφυλάξεις και ενώ είμασταν ακόμα στα προφυάκτικά στην αρχή δεν μου σηκωνόταν καθόλου επειδή είχα πολύ άγχος και φόβο μήπως δν ήμουν ικανός να διατηρήσω 100% στύση. Όμως αργά η γρήγορα πιστεύω έφυγε λίγο το άγχος και απέκτησα μια πολύ ισχυρή στύση με το στοματικό που μου έκανε η κοπέλα μου και πραγματικά έγινα τούμπανο.Ομως την ώρα που έβαζα το προφυλακτικό ένιωθα να χάνω συγά σιγά την στύση μου και δεν ήμουν ικανός να την ξανααποκτήσω. Μετά απο λίγη ώρα ενώ είχαμε πειστεί και οι δυο και ειχαμε αποδεχτει αυτην την αποτυχια ξαναενιωσα να γινομαι τουμπανο και ξαναπροσπαθήσαμε. Πάλι τα ίδια τούμπανο στο στοματικό και πάλι χάσιμο στύσης την ώρα που έβαζα το προφυλακτικό. Μήπως ξέρετε τι συμβαίνει ? ( είχα πάει σε οίκο ανοχής το καλοκαίρι αλλά και πάλι δεν είχα την ικανοποιητική στύση) δηλαδή ** Σήμερα θα ήταν η δέυτερη μου φορά που επιχειρούσα να κάνω έρωτα Πήγαινε στο θέμα: Στυτική Δυσλειτουργία |