Μήνυμα στις 11/3/2010 στις 14:56 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:δεν χρειαζετε να κανεις κατι το ιδιαιτερο για να τον πεισεις.......εκεινος πρεπει να σεβαστει ορισμενες επιλογεσ σοθ οπος τις σεβεσε και εσυ αυτο ειναι ολο........και αμμα σε ξαναρωτησει δωσε του την ιδια απαντηση.Πήγαινε στο θέμα: ξυρισμα κατω
Μήνυμα στις 28/2/2010 στις 00:03 @Διάφορα
αμα σε αγαπαει πραγματικα θα σε καταλαβει...απλα ειναι λιγο μπερδεμενοσ και αυτος δεν ξερει πιον να προτοκοιταξει....!
Πήγαινε στο θέμα: τι θα έκανες στην θέση μου;
Μήνυμα στις 27/2/2010 στις 23:49 @Sex
εεεε.....ναι θελει και αυτο το χρονο του.....διακοψτε λιγακι και μετα το αγορι σου θα εχει και παλι σικομαρες....!!
Πήγαινε στο θέμα: τι συμβαινει??
Μήνυμα στις 27/2/2010 στις 23:47 @Sex
ελα ρε φιλε ειναι ευκολο αρχισε να τιν παιζεις και θα χυσεις.....!! δεν ειναι γραμματα......!! μπες και σε κανενα καλο site και δεν τρεχει καστανο............!!!!!!!!!!!!!!
Πήγαινε στο θέμα: Πως μπορώ να χύσω?
Μήνυμα στις 22/2/2010 στις 12:31 @Θ. Κλημεντίνη
γεια χαρα σε ολους......πριν 2 εβδομαδες γνωρισα μια κοπελα τυχαια στο τρενο ενω πηγαινα κομοτηνη.....με τιν πρωτη ματια ενιοσα σαν να τιν ξερω χρονια...και εκεινη ενιωσε το ιδιο......μολις γυρισα στην αθηνα μιαλγαμε μεσο facebook......της προτεινα να βγαιναμε για ενα καφε...δεχτηκε....δεν εγινε τιποτα εκεινη την ημερα....ηταν τοσο γλυκια και τοσο μα τοσο ηρεμη που δεν ειχα το θαρρος ουτε να της πιασω το χερι.........μολις αρχισαμε να σηζηταμε πιο συγκεκριμενα οσον αναφορα εμας τους δυο μου ειπε οτι δεν ξερει αν ειναι ετοιμη να αρχισει κατι καινουργιο και οτι θα ηθελε να συνεχισουμε να βλεπομαστε και να μηλαμε στο τηλεφωνο...αλλα χωρις να σημαινει κατι παραπανω ολο αυτο.....μου ειπε οτι της αρεσω και εγω...θελει λει να με γνωρισει καλητερα......πως μππορω να την βοηθησω να κανει μια καινουργια αρχη.....????? νομμιζω οτι αρχιζω να την ερωτευομαι.......!!!!!!!!εγω ειμαι 19 και εκεινη 18.....σας ευχαρηστω εκ των προτερων......!!
Πήγαινε στο θέμα: καινουργια αρχη
Μήνυμα στις 30/1/2010 στις 18:08 @Sex
προσπαθησε να εισαι πιο συκγεντρομενος σε αυτο που κανεις...και το κυριωτερο βρωμικες σκεψεις......οσο χρειαστει για να εισαι τουμπανο.........to the point..!!!
Πήγαινε στο θέμα: Στυτική Δυσλειτουργία
Μήνυμα στις 30/1/2010 στις 18:03 @Διάφορα
κατα αρχην εμενα δεν θα μου αρεσε αν μια κοπελα μου ελεγε πως νιωθει με ενα μυνημα......και αν συνεβενε θα ειχα και εγω παρομοια συμπεριφορα....χαθηκαν τοσες καφετεριες να πατε να τα πειτε...?? η το παλικαρι δεν εχει αποφασισει ακομα τι θελει και χρειαζετε λιγο χρονο...νομιζω αν δεν ηθελε θα στο ειχε ξελαθαρισει...εκτος και αν ειναι μακακας.......νομιζω οτι αυτες ειναι οι πιθανες εκδοχες......!!!!!!
Πήγαινε στο θέμα: του αρεσω τελικα?
Μήνυμα στις 28/1/2010 στις 02:07 @Sex
συμφωνω με τον seorge για αυτο και το λενε one night stand...δεν προλαβαινεις να δεις και παρα πολλα μονο τα απολυτως απαραιτητα...
Πήγαινε στο θέμα: One night stand
Μήνυμα στις 28/1/2010 στις 02:03 @Θ. Κλημεντίνη
δεν νομιζω οτι φταιει η εξωτερικη εμφανιση σου...οπως ειπες και εσυ η αυτοπεπηθηση σου ειναι το προβλημα...η ζωη ειναι σαν το ταβλι μπορει να φερεις τρεις φορες συνεχομενα εξαρες η μπορει να κολας συνεχως στο ασοδυο...το θεμα ειναι να πιστεψεις οτι θα φερεις εξαρες και θα τις φερεις αργα η γρηγορα....αυτο να κανεις και εσυ...ειμαι ενα χρονο μεγαλητερος απο εσενα και σε καταλαβαινω...προσπαθησε να πιστεψεις στον εαυτο σου και κυριως να εισαι ο εαυτος σου.......και ποτε μην το βαλεις κατω οχι μονο σε αυτο το θεμα αλλα γενικα στην ζωη σου...οταν θες να πας εκει που κοιτας να κοιτας εκει που θες να πας. να εισαι καλα...
Πήγαινε στο θέμα: Σχεση
Μήνυμα στις 28/1/2010 στις 01:57 @Sex
χαιρομαι που ακομα υπαρχουν ανθρωποι που το νιονιο τους περνει στροφες...ειχα αρχισει να απελπιζομαι.......!!
Πήγαινε στο θέμα: η γνωμη των αντρων!!! |