Μήνυμα στις 8/5/2010 στις 19:27 @Διάφορα
καλα εγω ειμαι 18 και ειμαι αρκουδα αλλα παρα πολλοι φιλοι μου στο σχολειο δεν εχουν... θα βγαλεις ποιο μετα!!! και μην ανησυχεις... να νιωθεις ανετα με αυτο που εισαι!!!
Πήγαινε στο θέμα: τριχες στα ποδιααα helpp plzz
Μήνυμα στις 8/5/2010 στις 19:23 @Sex
α καλα!!! παιδια το κοριτσακι ειναι στον κοσμο του μην ασχολειστε!!! και κατσε παντρεψου και πηγαινε και πες στον αντρα σου "σου αρεσει να σε γαμανε απο πισω? κατσε να σε γαμησω να δεις αν σου αρεσει!!!" εγω παντως θα σου εδινα μια αναποδη να σου γυρναγε το κεφαλι 25 φορες!!! ετσι για να ηρεμισεις λιγο!!! και για το αν ειμαι αντρας αφου εσυ το λες οτι ειμαι πουστης τι να πω... θελεις παντος πολυ γαμησι για να ηρεμισεις κοπελιτσα!!! αλλα ποιος ξερει? κανενα κακομαθημενο θα εισαι που ολα στα δινουν στο χερι... μυξοπαρθενα!!! Πήγαινε στο θέμα: Οταν αυνανιζεστε που χυνετε;
Μήνυμα στις 5/5/2010 στις 20:29 @Sex
καλα πηγαινε πλυνε κανενα πιατο τωρα να ηρεμισεις... κοιτα που φτασαμε ρε... να τρωνε οι αντρες τα χυσια τους... καλα ε! οποιος το κανει ειναι καθαρα πουστης χωρις δευτερη σκεψη!!! εσεις οι γυναικες δεν ξερετε τι θελετε... και να πας να πεις του αντρα σου εσυ να φαει τα χυσια του!!!! θα ηθελα να ειμαι απο μια πλευρα να το βλεπω...
Πήγαινε στο θέμα: Οταν αυνανιζεστε που χυνετε;
Μήνυμα στις 1/5/2010 στις 16:22 @Sex
Ρε παιδια ολο τα ιδια και τα ιδια, ξερετε κανενα κολπο για περισσοτερη ευχαριστηση?
Πήγαινε στο θέμα: Νεες μεθοδοι αυνανισμου...(για αντρες)
Μήνυμα στις 29/4/2010 στις 01:57 @Sex
αυτο ειναι gay!!! Πήγαινε στο θέμα: Οταν αυνανιζεστε που χυνετε;
Μήνυμα στις 26/4/2010 στις 00:46 @Sex
πες το της!!! Μην το αφηνεις θα το μετανοιωσεις!!!
Πήγαινε στο θέμα: κολλιιμα
Μήνυμα στις 26/4/2010 στις 00:42 @Sex
εγω χυνω πανω μου και μετα κανω μπανιο
Μήνυμα στις 19/4/2010 στις 15:26 @Sex
Οταν αυνανιζεστε που χυνετε;
Μήνυμα στις 18/4/2010 στις 04:08 @Sex
Εγω αυνανιζομαι 5-6 φορες τη μερα. Ειναι φυσιολογικο? μου εχουν πει οτι το φυσιολογικο ειναι 3-4 φορες την εβδομαδα...
Πήγαινε στο θέμα: Αριθμος αυνανισμων
Μήνυμα στις 18/4/2010 στις 04:07 @Sex
Με τι συχνοτητα αυνανιζεστε?
Πήγαινε στο θέμα: Αριθμος αυνανισμων |