Μήνυμα στις 13/1/2010 στις 05:14 @Θ. Κλημεντίνη
γνωστο και χιλιοειπωμενο θεμα αλλα πειτε τις αποψεις και ισως βγαλω εγω η΄καποιος αλλος κανενα συμπερασμα!! περασα στο πανεπιστημιο σε μια πολη αρκετα μακρια απ τη δικη μ και η κοπελα μ (ειμαστε απ την ιδια πολη)στην πολη μας. μεχρι στογμης τα παμε κουτσα στραβα καλα, χωρις να λειπει η ζηλια και ο "ελεγχος". ειμαστε μαζι 2 χρονια και νιωθω τοσο ομορφα μαζι της που νιωθω σαν να τα φταξαμε χθες!! το ιδιο απ οτι φαινεται κ απ οτι λεει νιωθει και η ιδια. βεβαι υπηρξαν φορες που πανω στους καυγαδες ετοιμαστηκα να φυγω απ την πολη που σπουδαζς για να παω να τη βρω αλλα με κρατησαν οι φιλοι μ και δεν το εκανα. να το συ νεχισω και οπου βγει ή να το τελειωσω και να κοιταξω για κατι αλλο στην πολη που σπουδαζω? οι αποψεις σας θα ειναι πολυτιμες!! ευχαριστω εκ των πρωτερων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πήγαινε στο θέμα: αποσταση λογω σπυδων
Μήνυμα στις 13/1/2010 στις 05:00 @Sex
Γεια σας παιδια! ειμαι νεος στην παρεα!! τσεκαρα το θεματακι που συζηταμε και επειδη ειχα φυμωση και εκανα παριτομη μαλλον μπορω να βοηθησω τον φιλο skilos που τον απασχολει αυτο το ζητημα! στα 12μου διεγνωσαν οι γιατροι φιμωση και εκανα περιτομη. οσον αφορα το κεφαλι του πεους σκληραινει σε σχεση με καποιον που δεν εχει κανει περιτομη. σ εμενα θα μπορουσα να πω οτι το παρακανε με τη σκληροτητα χωρις αυτο να σημαινει οτι μεταμορφωθηκε σε κατι αλλο ή οτι γινεται σε ολους ετσι!! απλα εγω δεν εχω αυτον τον πονο οταν ακουμπαει στο εσωρουχο κλπ. παντως αλλαγη υπαρχει και στο τι νιωθεις κατα το σεξ (στοματικο ή κολπικο) δεν πονας τοσο οταν ζοριζεται να μπει ή οταν δεν σε γλυφει στο σωστο σημειο (υπαρχει και αυτο!)του κεφαλιου η παρτενερ σου.γενικως εγω πιστευω οτι κακη επιπτωση δεν θα εχει η περιτομη (αν εξαιρεσεις τις μολυνσεις που μπορει να προκληθουν αν δεν προσεχεις). προσωπικα θεωρω οτι υπαρχει ενα αβανταζ (χωρις να γινομαι αλλαζονικος,καθε αλλο) στα αρσενικα με περιτομη (σε οτι αφορα την μετεπειτα σκληροτητα). σε οτι αλλο πορω να απαντησω, χαρα μου να το κανω!! Πήγαινε στο θέμα: Περιτομη! |