Μήνυμα στις 9/5/2010 στις 17:54 @Sex
Παιδια καλησπερα!Προσφατα τα εφτιαξα με μια κοπελα!Τελος παντων με τα πολλα εφτασε η ωρα να προχωρισουμε!Εγω χρησιμοποιω προφυλακρικα DUREX και προσεξα πως μου ειναι πολυ στενα και αρκετες φορες πανω στο σεξ εχανα τη στυση μου λογω λαθους κλισης η' πιεσης του προφυλακτικου!τι να κανω? υπαρχει καποια λυση?Καποια μαρκα ή ειδος?
Πήγαινε στο θέμα: Επιλογή Προφυλακτικού!
Μήνυμα στις 22/1/2010 στις 13:37 @Sex
Ρε συ φιλε ελεος!1ον Η μαλακια με φιλους αντε καταπινεται μα να κοιτας ποσο την εχει ο καθε ενας?Και για να λεμε και του στραβου το δικιο!Εσυ τι λογο ειχες????Κι αν παλι το 3επερασουμε αυτο ,γιατι ανυσηχεις αν την εχεις μαγαλυτερη!Αλλοι κι αλλοι κανουν αμαν για να μεγαλωσει!Οπως λεμε''Του διναν γαιδαρο και αυτος κοιταγε τα δοντια''!!!!!!
Πήγαινε στο θέμα: αυνανισμος στην πενθημερη
Μήνυμα στις 16/1/2010 στις 13:19 @Flame
Προσφατα επεσα σε μια τετοια συζητηση!Απο οτι καταλαβα η γυναικα θελει τον αντρα να την βοηθαει στις δουλειες(να πλενει ρουχα,πιατα,να σκουπιζει,να σγουγγαριζει,να μαγειρευει,....) και παραλληλα να ειναι βαρβατιλα!Βεβαια κατι παρομοιο εως τωρα δεν εχω δει!Εγω πιστευω πως πρεπει να βοηθαμε μεχρι ενος σημειου τις γυναικες μα μεχρι εκει!μετα παει χαθηκες!...
Πήγαινε στο θέμα: δεν υπάρχουν άνδρες σήμερα; μπα;
Μήνυμα στις 16/1/2010 στις 13:12 @Sex
Και τι γινεται σε μια παραλια γυμνιστων???οεο?Τωρα θα μου πεις ''Μη πας και εσυ ρε φιλε'' αλλα λεμε τωρα! Πήγαινε στο θέμα: Υπερ-Στυση
Μήνυμα στις 16/1/2010 στις 00:31 @Sex
Ζητα τα σε ενα Φαρμακιο!Μη ν περνεις απο περιπτερα και Σουπερ Μαρκετ γιατι λογω ακτινοβολιας ,θερμοτητας κτλ,αλιωνοντε(<--λαθοςεεε?)!!!Τελος παντων τσεκαρε εδω!http://www.durex.com/gr-GR/pages/default.aspx!!ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ προσφατα εμαθα απο τα μυστικα του Ταντρικου σεξ πως υπαρχει ενας αδενας(ή κατι τετοιο καπου πισω απο τους ορχεις που οταν λεει βλεπεις, νιωθεις πως πας να τελειωσεις αν πιεσεις θα σταματησει και ετσι μπορεις να συνεχισεις!!!Αλλο κολπο (δεν ξερω αν το εχει πει κανεις εως τωρα) ειναι να τραβηξεις καμια μαλακια πριν βρεθητε!Αλλα μετα παιζουν 2 περιπτωσεις ή να (ξαναγεμισεις....!!!) και να μην πιασει ή να αργησεις κανα 15λεπτο!Εμενα ποτε πιανει ποτε οχι!Παντως το αλλο με το Ταντρικο σεξ δεν το εχω δοκιμασει!Απλα χαλαρωσε!Chill out! Πήγαινε στο θέμα: Κολπα για αντοχη!!!
Μήνυμα στις 16/1/2010 στις 00:19 @Sex
Δοκτορα εισαι θεος!Ευχαριστω πολυ!
Πήγαινε στο θέμα: Υπερ-Στυση
Μήνυμα στις 15/1/2010 στις 01:31 @Sex
Γεια σας! Εχω ενα ''προβλημα''!!!!Πολλες φορες ερεθιζομαι με το παραμικρο!Ξερω γω απο μια σκεψη,μια συντομη φαντασιωση!Μπορει και πανω σε μια συζητηση τετοιου περιεχομενου!Αυτο πολλες φορες με φερνει σε δυσκολη θεση μπροστα σε φιλους συγγενεις κτλ....Δεν εχω προβλημα τη στυση μου και δεν ειμαι προωρος!Υπαρχει λυση?Τι φταιει?Η' μηπως ειναι φυσικο?Help............!
Πήγαινε στο θέμα: Υπερ-Στυση
Μήνυμα στις 15/1/2010 στις 01:01 @Sex
Φιλε μου Lord!Καλη ερωτηση! http://www.videojug.com/film/how-to-kiss-someone-passionately Εδω ειναι ενα βιντεο για ενα φιλι γεματο παθος!Μα πιστευω πως το πρωτο φιλι πρεπει να ειναι αυθορμιτο και παντα απλο!Δεν χρειαζεται να χρησιμοποιησεις γλωσσα!Καντο οσο πιο απλο και διαρκειας μπορεις!Απο εμπειρια σου λεω πως ενα μεγαλο σε διαρκεια φιλι θα σου και της αρεσει αρκετα! http://www.videojug.com/film/how-to-give-a-goodnight-kiss Σε αυτο το βιντεο θα δεις και ποτε μια κοπελα θελει να την φιλησεις!Προσεξε βεβαια και το μερος που θα διαλεξεις!Καλη επιτυχια!!!!
Πήγαινε στο θέμα: Θελω βοηθεια σας παρακαλω απαντιστε μου!!
Μήνυμα στις 15/1/2010 στις 00:44 @Κλάψιμο
Της εχω γραψει ηδη Γραμμα!Με ξενερωσε τρελα οταν μου απαντησε και η ιδια με γραμμα που απλα μου απαντουσε ''ξερα'' σε καποιες ερωτησεις και εθετε ας πουμε καποιες δικες τις!το θεμα ειναι πως ημουν ο πρωτος της ερωτας και γιαυτην οπως και για μενα ηταν,ειναι δυσκολο να το ξεπερασει!Μεχρι χθες που ειπα πως θα σταματησω τα κλαματα κτλ και θα προχωρισω!.....Ηθελα να της αφιερωσω ενα τραγουδι να της πως περασα καλα (κ ολα τα παραπανω) αλλα και πως πρεπει να συνεχισουμε χώρια τελικα!Το καταλαβε αν και αργα χθες!Μα δεν γινοταν αλλιως!Καποια στιγμη θα γινοταν κι αυτο!Τελικα αφιερωσα το Αυγουστος του Παπαζογλου!Τωρα πια κολαει το Τερμα η Ιστορια του Ρεμου!Τελος Παντων ευχαριστω για τις απαντησεις σας! Πήγαινε στο θέμα: Βοηθήστε με να της αφιερώσω ένα τραγούδι
Μήνυμα στις 12/1/2010 στις 02:42 @Κλάψιμο
Γεια σας!(Δεν με πιανει υπνος!) Εδω και μια βδομαδα χωρισα!Η κοπελα μου εφυγε Αμερικη για σπουδες! Δεν την εμποδισα γιατι ξερω πως ειναι για το καλο της!Θελω να της αφιερωσω ενα τραγουδι(μεσω facebook,ραδιοφωνου,....) και να της πω πως την δεν μπορω μακρυα της(μα χωρις να την κανω να νοιωσει τυψεις και πως να τα παρατησει ολα,γιατι αυτο θα ηταν καταστροφικο για την ιδια)(τωρα πια δεν μπορει κιολας να γυρισει) και πως την αγαπω κι ας χωρισαμε μια για παντα,πως θα μεινει στο μυαλο μου στην καρδια μου!!!!Εχω ψαξει τα παντα αλλα οτι βρισκω εχει να κανει με καποιον που πληγωθηκε και τα εχει παρει(εχει νευριασει τελος παντων) με την πρωην του!!!!Οποιος εχει καμια ιδεα ας την πει! (εχω βρει ενα το Αυγουστος!!!!) Ευχαριστω εκ των προτερων.... Πήγαινε στο θέμα: Βοηθήστε με να της αφιερώσω ένα τραγούδι |