Μήνυμα στις 18/12/2013 στις 01:44 @Sex
μια απο τα ιδια και γω βασικα τις κανω φιλες μου !για αυτο μην περιμενεις να γινετε φιλοι για να προχωρήσεις!γτ μετα θα μείνει φιλη !
Πήγαινε στο θέμα: Άπειρος
Μήνυμα στις 21/11/2012 στις 00:33 @Θ. Κλημεντίνη
με καταλαβες απολυτα μπορω να πω! σε ευχαριστω πολυ!αυριο ελπιζω να προλαβω τη θεση διπλα της:p
Πήγαινε στο θέμα: ντροπαλος
Μήνυμα στις 19/11/2012 στις 20:08 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας ! μαρεσει μια κοπελα απο τι σχολη και την κοιταζω αρκετα και εκεινη μου ριχνει ματιες! το θεμα ειναι οτι επειδη μαρεσει κολωνω να παω να τις μιλησω και να την γνωρισω! ειχα την ευκαιρια σημερα να κατσω διπλα της αλλα δεν πηγα :/ ενω εχω γνωρισει τοσες αλλες σαυτη δεν μου βγαινει να παω! καμια ιδεα για να την γνωρισω?
Πήγαινε στο θέμα: ντροπαλος
Μήνυμα στις 5/10/2010 στις 23:09 @Sex
παιδια εκανα και εγω περιτομη εχουν περασει 28 μερεσ το πρηξιμο εφυγε και τα ραμματα αλλα ειναι λιγο ζαρομενο το δερμα εκει θα φτιαξει ?εχω να παω και στο γιατρο να με δει και να μου δωσει μια κρεμα!
Πήγαινε στο θέμα: Περιτομή
Μήνυμα στις 5/10/2010 στις 23:05 @Sex
Κοιτα πιο μεγαλο φενεται επειδη δεν υπαρχει το πετσακι νομιζω γυρο στο 1 me 2 cm ομως κανε μονο αν εχεις προβλήμα μην κανειςγια το μεγεθος
Πήγαινε στο θέμα: Περιτομη
Μήνυμα στις 19/9/2010 στις 02:28 @Sex
εκανα και εγω περιτομη με ολικη ανεσθησια (κοιμιθηκα ωραια μαρεσαι:p)δε καταλαβα τπτ οταν 3υπνισα μετα απο μια ωρα δε ποναγα μονο οταν περπαταγα μια ενοχλιση για 3 μερες !μπεταντιν και μια γαζουλα για τρεις μερες !σμρ 12 μερα δε με ενοχλει και τα ραμματα αρχιζουν να πεφτουν την αλλη βδομαδα θα μου δωσει μια κρεμα ο γιατρος να βαζω τρ ποτε θα το χρησιμοποιησω δε 3ερω πρεπει να πεσουν τα ραμματα πρωτα λογικα σε 5 μερες!
Πήγαινε στο θέμα: Περιτομή
Μήνυμα στις 9/9/2010 στις 16:15 @Sex
εε κοιτα σημερα ειναι 3μερα και ακομα ειναι πρισμενο δε μπορω να σου πω ακομα:/
Πήγαινε στο θέμα: Περιτομη
Μήνυμα στις 8/9/2010 στις 18:14 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:εκανα χτες δε πονεσα ειχα ολικη ανεσθησια για 1 ωρα νομιζω μετα 3υπνισα δε πονουσα απλος οταν περπαταγα με ενοχλουσε λιγο .σμρ ειναι καλητερα η βλακεια ειναι οταν αλλαζεισ μια γαζα αλλα ενταξει!βγαζει και λιγο αμα γτ εχει πρειστη φυσιολογικο ειναιΠήγαινε στο θέμα: Περιτομη
Μήνυμα στις 15/5/2010 στις 13:51 @Sex
να σας κανω μια ερωτηση μετα απο τις 15-20 θα μπορω να κανω μπανιο στη θαλασσα?
Πήγαινε στο θέμα: Περιτομη!
Μήνυμα στις 15/5/2010 στις 13:36 @Sex
φιλε να σου κανω μια ερωτηση την πρωτη βδομαδα ειχες πολους πονους?γτ θα κανω και καιγω λογω φιμωσης
Πήγαινε στο θέμα: μεγεθος μετα απο περιτομη |