Μήνυμα στις 17/6/2010 στις 14:58 @Sex
Τα πάντα είναι σχετικά. Αν είσαι με κάποιον αυτός σε θέλει για αυτό που είσαι και όχι αυτό που δείχνεις. Τώρα αν κατά βάθος θες να κάνεις την επέμβαση για τον εαυτό σου, είναι άλλο. Έχω την εντύπωση ότι απαγορεύεται για ηλικίες κάτω των 18-19 οπότε αν ανήκεις σε αυτό το group να το ψάξεις.
Πήγαινε στο θέμα: στηθος με σιλικονη
Μήνυμα στις 15/1/2010 στις 09:38 @Sex
Στην εφηβεία εγώ είχα στύση με το φύσιμα του ανέμου, που λέει ο λόγος. Είναι φυσιολογικό και θα περάσει με τον καιρό. Εμένα είχε κρατήσει περίπου 2 χρόνια αυτή η κατάσταση.
Πήγαινε στο θέμα: Υπερ-Στυση
Μήνυμα στις 12/1/2010 στις 16:05 @Sex
Υπάρχουν κίνδυνοι για ελλάτωση της παραγωγής σπέρματος. Φαντάσου να σου προκαλούσε εσένα ελλάτωση στα ωάρια. Δε θα είχες αγωνία?
Πήγαινε στο θέμα: μια μικρή απορία
Μήνυμα στις 12/1/2010 στις 12:45 @Sex
Είσαι πολύ μάγκας webmaster. Μπράβο, συνέχισε έτσι. Κοροϊδεύοντας τον βοηθάς. Γενικά σε κόβω και πολύ μάγκα. Είσαι έτσι και στην κανονική σου ζωή ή εδώ βγάζεις τα κόμπλεξ σου? ΄Μήπως είσαι το παιδί της φάπας?
Πήγαινε στο θέμα: μια μικρή απορία
Μήνυμα στις 8/1/2010 στις 11:06 @Διάφορα
Είναι μια ισπανική που λέγεται Rec. Ειναι πολύ μπροστά. Αν σου αρέσει έχει και σίκουελ που έπαιζε πριν λίγο καιρό στα σινεμά.
Πήγαινε στο θέμα: Πειτε μου μια ταινια τρομου.
Μήνυμα στις 7/1/2010 στις 11:51 @Sex
Γειά σας παιδιά! Είμαι νέος στο φόρουμ. Θα ήθελα να μπώ στη μέση και να πώ ότι ο άνθρωπος έχει ιστορία χιλιάδων χρόνων. Επομένως φανταστείτε πόσοι άνθρωποι έχουν πατήσει πάνω στον πλανήτη. Που θέλω να καταλήξω? Οτι όλοι μας έχουμε φαντασιώσεις όπως και οι πρόγονοί μας. Όλα αυτά περί τρίο κλπ έχουν γίνει και θα γίνονται. Η τσόντα είναι μόνο μία ταινία που δείχνει την πράξη (!) οπότε κάποιος το είχε κάνει πιο πρίν και δεν είναι μια ανακάληψη των τελευταίων χρόνων.... Δεν ξέρω αν έγινα κατανοητός αλλά αυτή είναι η άποψή μου.
Πήγαινε στο θέμα: Φαντασιωσεις και τσοντες |