Μήνυμα στις 6/1/2011 στις 02:20 @Sex
Αυτή θα με πάει, όχι εγώ! :P Πλάκα κάνω. Εξήγησα πως είναι μεγαλύτερη και για αυτό τον λόγο δεν πιστεύω πως θέλει "να της δείξω τα καινούρια πλακάκια". Πήγαινε στο θέμα: Όταν σε προκαλούν
Μήνυμα στις 5/1/2011 στις 18:43 @Sex
Ε μα πέστα! Έτσι είναι. Σε ανάβουν καλά-καλά και μετά...
Πήγαινε στο θέμα: Όταν σε προκαλούν
Μήνυμα στις 5/1/2011 στις 12:22 @Sex
Panagioti και Veru δεν νομίζω πως μου την πέφτει γιατί είναι και κάποια χρόνια μεγαλύτερη μου. Απλά είναι λίγο πιο χύμα! Thanks για τις απαντήσεις σας! Πήγαινε στο θέμα: Όταν σε προκαλούν
Μήνυμα στις 5/1/2011 στις 00:51 @Sex
Καλησπέρα. Έχω μια απορία και θέλω να μου την λύσετε. Όταν μια φίλη σας σας "κουνιέται" και σας κάνει διάφορα(φιλικά πάντα)και καυλώσετε είναι άσχημο να το καταλάβει? Αυτή την απορία την έχω καιρό γιατί μια φίλη μου συνέχεια μου κάνει κάτι τέτοια και σκέφτομαι πως αν με δει κάποια στιγμή τι θα πει... Πήγαινε στο θέμα: Όταν σε προκαλούν
Μήνυμα στις 1/8/2010 στις 20:31 @Sex
Όχι δεν είναι πρωτάρα και δεν είναι κοπέλα μου. Είναι σχετικά πολύ ελεύθερος τύπος και γιαυτό σκέφτηκα μήπως γίνει τίποτα... Edit: Δεν έχει τύχει σε κανέναν από σας να κάνετε κάτι με φίλο/φίλη σας; Πήγαινε στο θέμα: Πως να την φτιάξω;
Μήνυμα στις 1/8/2010 στις 19:14 @Sex
Καλησπέρα στο παρεάκι. Παιδιά θέλω την βοήθεια σας σε κάτι... Σήμερα το βράδυ θα έρθει μια φίλη μου στο σπίτι να κοιμηθούμε μαζί και θα είμαστε μόνοι μας. Εγώ θέλω να την ανάψω ώστε να παιχτεί κάτι μεταξύ μας. Καμία συμβουλή...? Πήγαινε στο θέμα: Πως να την φτιάξω;
Μήνυμα στις 13/1/2010 στις 00:00 @Sex
Έσβησα από τα γέλια... Πήγαινε στο θέμα: Αστεία ερώτηση
Μήνυμα στις 7/1/2010 στις 12:15 @Sex
Η απάντηση σου μου έδωσε αρκετό κουράγιο και αρχίζω και σκέφτομαι πως όντως έτσι είναι... Σε ευχαριστώ πολύ! ;) Πήγαινε στο θέμα: Μπρουρδέλο
Μήνυμα στις 7/1/2010 στις 00:45 @Sex
Καλησπέρα παιδιά, καλώς σας βρήκα. Είμαι νέος στην παρέα. Θα ήθελα την γνώμη σας για ένα θέμα... Είμαι 16 χρονών και το πέος μου είναι 12 εκατοστά. Με προβληματίζει πολύ και φοβάμαι πως θα μείνει έτσι και όσο νάναι έχω κόμπλεξ σε αυτό το θέμα. Εδώ και καιρό μου λένε οι φίλοι μου να πάμε σε μπουρδέλο να γ****** και εγώ κολλάω στο θέμα του μεγέθους μου. Ενώ θέλω να γ***** κολλάω σε αυτό το θέμα μήπως η π***** "γελάει" με το μέγεθος. Τι να κάνω ρε παιδιά, να πάω ή όχι; Πήγαινε στο θέμα: Μπρουρδέλο |