Μήνυμα στις 5/1/2010 στις 13:27 @Sex
Το καλύτερο που μπορείς να κανεις είναι να πας να σε ελένξει κάποιος γιατρός για προληπτικούς λόγους. Τι ηλικία έχεις ?
Πήγαινε στο θέμα: πεος
Μήνυμα στις 5/1/2010 στις 11:16 @Sex
Επίσης να τονίσω ότι μερικά αγόρια βλέπουνε τις τσόντες και ανησυχούνε για το μέγεθος του πέος τους ότι τον έχουνε μικρό και έτσι, πέρα από τις βλακείες που μας δείχνουν σήμερα οι τσόντες που το μονο που θέλουν είναι να περνούν λεφτά, και αυτά τα πράγματα που κάνουν γίνονται μονο με φάρμακα για τις αντοχές τους κλπ, μας επηρεάζει το μυαλό μας πάντα αρνητικά. Το καλύτερο πάνω σε στάσεις του sex είναι να τις φανταζόμαστε οι ίδιοι το οτιδήποτε καινούργιο ... Πήγαινε στο θέμα: Φαντασιωσεις και τσοντες
Μήνυμα στις 5/1/2010 στις 09:42 @Sex
Ωραίος ο φίλος που έκανε post για σωστή χρήση προφυλακτικού. Ευτυχώς βέβαια που για τις γυναίκες υπάρχει και το χάπι τις επομενης μέρας σε περίπτωση που γίνει κάτι με το προφυλακτικό, όσο αναφορά για τα test που κάνουν μου έχουν πει άτομα που δουλεύουνε σε εταιρία που φτιάχνει προφυλακτικά , ότι για την ποιότητα τους ( ελαστικότητα ) δοκιμάζουν 1 στα 100. Πήγαινε στο θέμα: σωστή χρήση προφυλακτικού
Μήνυμα στις 5/1/2010 στις 09:36 @Sex
Ναι υπάρχουν κοπέλες που αν τους πιάσεις μόνο το στήθος δεν καβλ****** χρειάζεται και φιλια , γύρο από το λαιμό ... τότε κάτι θα γίνετε , αλλα υπάρχουν και οι κοπέλες που αν τις πιάσεις το στήθος ανάβουν με την μια και ειδικά γύρο γύρο από την ρόγα... Πήγαινε στο θέμα: πωσ μπορω
Μήνυμα στις 5/1/2010 στις 09:32 @Sex
Ωραίος :P προσφερω και προσφερεις τέλειο αυτό ... Πήγαινε στο θέμα: Προστυχοκουβεντες στο σεξ!
Μήνυμα στις 5/1/2010 στις 09:30 @Sex
Πριν όσο αναφορά το τι σκέφτεται ο άνδρας για να μπορεί να αντέξει. Δεν νομίζω άμα σκέφτεσαι συνεχεια την ώρα που είσαι μέσα το τι κανεις... για να τελειώσεις γρήγορα πιστεύω ότι αυτό κάνει με την φαντασία και το πόσο σε ανάβει μια γυναίκα και τι σου κάνει για να μην τελειώσεις, ναι το να αλλάζεις στάση καθυστερεί το να τελειώσεις επίσης το να είσαι εσύ από κάτω και η κοπέλα σου από πάνω και αυτό καθυστερεί, όταν είσαι μέσα και βλέπεις ότι τελειώνεις απλά κόψε την φορα και κάντο σιγά σιγά ισα ισα θα τις αρέσει και εσύ θα αντέξεις. Όσο αναφορά τον Panos20 άμα το αγόρι σκέφτεται τέτοια πράγματα , προσωπικά εγώ δεν θα το έλεγα αν είναι ο τρόπος που θα με κάνει να αντέξω παραπάνω θα σκεφτόμουνα ακόμα και πατσά :P lol Helena_90 συμφωνώ μαζί σου ναι όσοι τελειώνουν γρήγορα σημαίνει πως δεν κρατιούνται και πιστεύω πως έχουν και άγχος κάτι που δεν μας ευχαριστεί. Πήγαινε στο θέμα: Κολπα για αντοχη!!!
Μήνυμα στις 5/1/2010 στις 09:09 @Sex
Καλημέρα σας , Θέλω να πω το εξής πάνω σε αυτό το θέμα, ότι όποιος αγαπάει περιμένει 1 , 2 , 3 χρόνια και όσο χρειαστεί γιατί θέλει να νιώσει την πρώτη του φορά τέλεια, το να πάει με άλλη ή να την απατήσει είναι το μοναδικό εύκολο ή αντοχή είναι που μετράει και η αγάπη του για την κοπέλα, προσωπικά άντεξα 3 χρόνια με την ίδια κοπέλα μέχρι που έφτασε η στιγμή και το έκανα και το γιατί, Γιατί ήθελα πολύ απλά η πρώτη μου φορά να είναι με αυτήν. Πήγαινε στο θέμα: ποσο αντεχει ενα αγορι? |