Μήνυμα στις 26/12/2009 στις 18:43 @Διάφορα
Γεια σας.Συγνωμη που θα γινω λιγο κουραστικος με την ερωτηση αλλα θα ηθελα να σας θεσω ενα θεμα. Μπορειτε να μου πειτε σας παρακαλω.Οντος το σωμα ειναι το Α και το Ω για να γινεις αποδεκτος απο τους/τις συνομιλικους/κες σου??προσεξτε για να σε αποδεκτουν λεω μονο , γιατι ακουω κατι τρελα.Παω τριτη γυμνασιου ε και δηλαδη ελεος τι να πω, ολοι ειναι ρατσιστες ρε γαμοτι εγω τα εχω παρει στο κρανιο ειναι δυο παιδια λιγο μικροκαμομενα και χοντρα κι εχουν περιωποιηθει απ'ολουσ να πουμε εκτος απο εμενα και τουσ κολλητουσ μου(3 πιαδια).Ρε να πουμε ειναι προτογνορω αυτο που συμβαινει ακομα και τα αγορια δηλαδη για να εχουν εναν φιλο προσεχουν το σωμα ΕΛΕ΅ΟΣ δηλαδη ζοθμε σε ενα κωλοχανιο πως καταντησε ετσι η κοινωνια μας ρε ρε γαμω την αγανκτηση μου.Καταλαβες τι γινεται γι αυτο κιε εγω εχω την αορια γιατι εδω βλεπω εντελως αλλες αποπσεισ δεν ξερω ισως φταιει και η ηλικια στο γυμνασιο που ειμαστε μικροι αλλα ρε φιλε αυτο ξεπερναει τα ορια κι εγω εντακσει ειμαι και ευαισθητος λιγο ρε φιλε αλλα αυτο ποια ξεπερναει τα ορια τορα μπορειτε να με πειτε υπερβολικο και αλλα τετοια ΑΛΛΑ πως να το κανουμε ρε παιδες ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ !!!Δηλαδη οχι πραγματικα μορειτε να μου πειτε εμενα γιατι συμβαινει αυτο εχουμε φτασει στο σημειο να μας μας βριζουν εμας επειδι τουσ κανοθμε παρεα , δηλαδη μια μερα πιγα κι ολλας να την πλιροσω εγω επειδι τουσ ειπα να τουσ αφησουν ησηχους και παρολιγο να πλακωθω με αυτουσ γι αυτο το λογο δηλαδη ρε φιλοι μου ειμαι απογοητευμενος για την καταντια μας γαμοτω μου τοσο χαμηλα φτασαμε δηλαδη ξαναλεω δεν μπορρουν να συμβαινουν τετοια πραγματα.Δηλαδη εντακσει δεν ειναι δεν ειναι να πεις οτι αυτα και σαν να μιν εφταναν ολα αυτα εχουμε και τουσ αλλουσ τουσ μαλακες τουσ καθηγητες που το βλεπουν αυτο και δεν κανουν τιποτα ισα ισα που μερικοι φερονται ασχημα(στον ενα τουλαχιστο που ειναι στην ταξη μου και ξερω) ο μαθηματικος του φωναζει συνεχεια οταν τσαντιζετε ριχνει το φταιξιμο σ'αυτον και λοιπα και δηλαδη, καταλβατε τι γινεται οτι θελουμε λεμε τωρα και υστερα βλεπω εδω που γραφετε για ελλειπση αυτοπεποι8ισεις και τετια , δηλαδη ρε φιλε που να τη βρει την αυτοπεποι8ισι αυτος ο αν8ροπος ΠΕΣΣΤΕ ΜΟΥ ε οτι θελουμε λεμε τορα ΕΤΣΙ και να ερχεται ο αλλος προχτες να πθμε παραμονες δηλαδη και τον στελνει στο γραφειο επειδι οι απο πισω του μιλαγαν και εκαναν φασαρια κι αυτος δεν ειχε βγαλει αχνα(ποτε δεν βγαζει)... ε δηλαδη αυτα, ειναι δηλαλδη , γινονται μονο στουσ ζουλου δηλαδη αυτα να τα λεμε ζουμε δεν ειναι ελλαδα αυτη η μπορει το σχολειο μου δεν ξερω να ειναι απο αλλο πλανητη τι να πω εχει καταστραφει η ψυχολογια του παιδιου αυτου δεν μιλαει και πολυ ΑΥΤΑ δηλαδη πεστε μου δεν τα βλεπεται εσσεις καθημερινα ΓΙΑΤΙ συμβαινουν αυτα Μπορειτε να μου πειτε και να μου λενε αυτα και να μου λεει η αλλη η ιλιθια οτι αμα συνεχισω να τουσ κανω παρεα 8α με παρατισει ε δηλαδη ρε φιλοι ειμαι απογοητευμενος με αυτα που γινονται γαμω τον μου.Τι νΑ ΠΩΩ
Πήγαινε στο θέμα: Κοινωνια για αγριους |