Μήνυμα στις 14/1/2010 στις 18:51 @Sex
Εγώ αυνανίζομαι όποτε μου έρθει η όρεξη....Για παράδειγμα πριν απο ένα μήνα αυνανιζομουν καθε μερα... τωρα εχω να αυνανιστω για μια βδομαδα.. Έιναι ανάλογα με τις κ@υλες του καθενος.
Πήγαινε στο θέμα: Ποσο συχνα αυνανιζεστε?
Μήνυμα στις 14/1/2010 στις 18:48 @Sex
τα είχα χτυπήσει και αυτά πριν κάμποσο καιρό στο ποδόσφαιρο αλλά ευτυχώς το σουτ ήταν αδύναμο και δεν πονούσα πολύ ούτε πονάω τωρα καθλου.. και μετα οταν γυρισα σπιτι τα τεσταρα και ειχα καλη παραγωγή;) Πήγαινε στο θέμα: Χτύπημα Πέους
Μήνυμα στις 14/1/2010 στις 18:46 @Sex
Παιδιά εγώ πάντα ξυρίζω τις τρίχες με κόντρα.. Πιστέυετε ότι είναι βλαβερό?
Πήγαινε στο θέμα: Πεος και τρίχες
Μήνυμα στις 14/1/2010 στις 18:40 @Sex
Δεν πονάω καθόλου 100% αλλά ρε γαμώτο είχα φοβηθεί πάρα πολύ... Μου πέρασε και απο το μυαλό η πιθανότητα να μην μπορώ να κάνω παιδιά!!..Έισα σίγουρος για αφτο που λες?? Πήγαινε στο θέμα: Χτύπημα Πέους
Μήνυμα στις 14/1/2010 στις 18:30 @Sex
Παιδιά σήμερα στο σχολείο μου καταλαθος χτηπυσα το πεος μου επδ χτυπησα σε ενα θρανιο(οχι τους ορχεις μου) και πονουσα για τα επομενα 15 δευτερολεπτα.. Όμως μετά τέσταρα την στύση μου και μπορούσα ακόμη να διατηρήσω στύση.. Ξέρετε κατα πόσο τραυματίστηκε το πεος η δεν έπαθε τπτ??
Πήγαινε στο θέμα: Χτύπημα Πέους
Μήνυμα στις 26/12/2009 στις 14:07 @Sex
επισης εχω ακουσει και εχω δει ερευνες οι οποιες εχουν δειξει πως οι ανδρες προτιμουν περισσοτερο το Durex παρα τα Duo
Πήγαινε στο θέμα: Επιλογη Προφυλακτικου
Μήνυμα στις 26/12/2009 στις 14:05 @Sex
το μονο προβλημα ειναι πως ντρεπομαι να παω να τα ζητησω απο περιπτερο η φαρμακειο διοτι θα ειναι η πρωτη μου φορα και ετσι και αλλιως ειμαι 15 χρονων! για πρωτη μου φορα μου προτεινεται να παρω κανονικα προφυλακτικα? δλδ χωρις ραβδωσεις γευσεισ κτλ..
Μήνυμα στις 26/12/2009 στις 12:40 @Sex
ε τοτε αφου τα προφυλακτικα δεν εχουν μεγεθη τοτε πως ενας ανδρας που τον εχει ασ πουμε 10 εκατοστα θα φορεσει ενα προφυλακτικο 14 εκατοστων για παραδειγμα? δν θα περισευει?
Μήνυμα στις 25/12/2009 στις 19:39 @Sex
Γεια σας παιδια, ειμαι 15 χρονων και σε λιγο καιρο θα ολοκληρωσω για πρωτη φορα με την κοπελα μου. Όμως το πρόβλημα είναι πως δν ξερω τι προφυλακτικο να διαλεξω(π.χ μεγεθος,το πεος μου σε στυση ειναι γυρω στα 15 εκατοστα,υλικο, μαρκα) Σας παρακαλω βοηθηστε με :D Πήγαινε στο θέμα: Επιλογη Προφυλακτικου |