Μήνυμα στις 7/4/2010 στις 16:00 @Sex
φιλε μ αυτο με το γθμναστηριο αλη8ευει
Πήγαινε στο θέμα: Απορία για το σεξ
Μήνυμα στις 7/4/2010 στις 15:54 @Sex
φιλε μ απο το ανχοσ ειναι προσπα8ησε να εισαι χαλαροσ οσο περρισοτερο μπορεισ για να το απολαυσετε και οι δυο
Πήγαινε στο θέμα: οχι σε στυση την καταληλλη στιγμη...
Μήνυμα στις 31/3/2010 στις 23:09 @Sex
χαχαχα το αλλο με τον τοτο το 3ερεισ?για την αλλη ερωτηση τωρα 8α εχει ποιο μεγαλη πιεση οταν βγουνε
Πήγαινε στο θέμα: ΠΛΑΤΟΣ
Μήνυμα στις 24/3/2010 στις 00:42 @Sex
Ναι ολα κανονικα και παλι εχω δοκιμασει πολλες στασεισ και τπτ...και οθτε ανχοσ εχω κα8ολοθ
Πήγαινε στο θέμα: κα8υστερηση εκσπερματωσης
Μήνυμα στις 23/3/2010 στις 13:53 @Sex
Παιδια εχω μια απορια,εχω κανει σεχ συνολικα 5 φορες το 8εμα ειναι οτι καμοια απο ολες δεν εκσπερματωσα και το καναμε κανα 30 λεπτο με την κα8ε μια το πεος μ ειναι φθσιολογικοτατο δεν νομιζω το προβλημα να ειναι απο αυτο για πειτε καμοια ιδεα τι μπορει να φταει....???
Πήγαινε στο θέμα: κα8υστερηση εκσπερματωσης
Μήνυμα στις 21/1/2010 στις 20:40 @Sex
kala agrupnos eisai megalos MLK ti na sou pw olos o kosmos to exei kanei auto estw mia fora ama twra esu den to exeis kanei den peirazei alla den mporeis na les olous tous allous poustides gi auto to logo!!!!
Πήγαινε στο θέμα: αυνανισμος στην πενθημερη
Μήνυμα στις 20/1/2010 στις 15:02 @Sex
mia xara fusiologika einai ola osa les file m,den einai kako na thn paizeis me tous filou s.twra oi alloi duo apo panw h mikroi einai kai den exoun kanei kati sth zwh tous h einai polu floroi
Πήγαινε στο θέμα: αυνανισμος στην πενθημερη
Μήνυμα στις 21/12/2009 στις 16:32 @Sex
ama eisai a8lhths den einai kako alla etsi xwris logo 3erw oti ginoun meta xalia opote mhn to piaseis to 3urafi
Πήγαινε στο θέμα: Τρίχες στα πόδια
Μήνυμα στις 20/12/2009 στις 17:15 @Sex
egw pisteuw oti den tou exei shkw8ei sto foul den exei kaulwsei sto foul kantou kati na ginei tourbo pou leme pisteuw na se voh8eisa emena pantws mou eixe smbh auto thn prwth fora Πήγαινε στο θέμα: Όταν είναι από πάνω του φεύγει από μέσα |