Μήνυμα στις 30/12/2009 στις 15:24 @Sex
πρεπει να κανει πολυ sex?ποσο πολυ?καθε δυο ωρες? φαρμακο ειναι? καθετε και συζηταει τετοια πραγματα με τη μαμα του?εγω στη θεση σου θα χωριζα.....οσο εγωιστηκο και αν ακουγεται....τι να πω?να κρεμετε η σεξουαλικη ζωη ενως ζευγαριου απο τη μανα του...... συγνωμη αν μιλησα αποτομα αλλα καποια πραγματα ειναι μ@λ@...ες.. κανε οτι πιστευεις...ρωτα τον ευατο σου αν αντεχει να συνεχισει ετσι.... Πήγαινε στο θέμα: Tι πρεπει να γινει τελικα?
Μήνυμα στις 30/12/2009 στις 09:33 @Θ. Κλημεντίνη
Αρκετα μεγαλυτερο δεν τον λες.....Πιστευω καλη η διαφορα ηλικιας.... Εσυ φοβασαι δλδ να κανεις σχεση μαζι του?(αυτο καταλαβα)Γιατι? νομιζεις οτι θα σου ζητησει περισσοτερα απο αυτα που μπορεις να δωσεις? Αν σου αρεσει πες <<ναι>>στη σχεση. Αλλα δεν μας αναφερεις και τιποτα αλλο για να βοηθησουμε περισσοτερο.....?Σε θελει? Εχει δειξει ενδιαφερον?βγαινετε? Πήγαινε στο θέμα: σχεση με μεγαλυτερο...
Μήνυμα στις 22/12/2009 στις 08:56 @Sex
Πρωτα πρεπει να ξεκαθαριζουμε τη θεση μας και μετα να προχωραμε... να μου πεις εμενα δεν μου εχει τυχει? πιο μικρη το εκανα κανα δυο φορες.εκεινη την ωρα γουσταρα...μετα ομως?χωριζα.....μετα απο 2-3 χρονια καταλαβα πως οτι δεν θες να σου κανουν δεν το κανεις γι'αυτο ξεκινησα με το ξεκαθαρισμα την απαντηση.μπορει να την αγαπας αλλα αν δεν βλεπεστε κι ολας τι νοημα εχει?Αυτη πως βλεπει τη σχεση σας? Γουσταρει να συνεχισετε ετσι? Πως εισαι σιγουρος οτι αυτη δεν σε εχει κερατωσει?με την "Μ" θα τα ξαναβρειτε....και που ξερεις ισως να μην ηταν μια αντιδραση της στιγμης επο την πλευρα της....... προσπερνα καποια πραγματα που ειναι στασιμα για καιρο και περνα στη δραση...... Πήγαινε στο θέμα: Ελα και πες μου τι κάνεις τωρα......
Μήνυμα στις 22/12/2009 στις 08:40 @Sex
Συμφωνω και εγω οτι πρωτα πρεπει να το συζητησετε.απο γυναικειας αποψης στο λεω.Εγω θα τα επαιρνα στο κρανιο αν δεν μου το ελεγε πρωτα.Δεν ξερω ανα θα ημουν αρνητικη ή θετικη σε κατι τετοιο αλλα καλο θα ηταν να το συζητησουμε.δεν ειναι θεμα σεμνοτητας να μην το θελει.Εγω πιστεω οτι αν της το εφερνες πιο μαλακα (δλδ:θελεις να δοκιμασουμε με κατι πιο ενδιαφερον?)τετοιου τυπου εννοω.Λιγο χαζο αλλα τις περισσοτερες φορες πιανει.Και να ξερεις πως ο τροπος μετραει στις γυναικες.
Πήγαινε στο θέμα: Δονητής στην κοπέλα μου
Μήνυμα στις 18/12/2009 στις 09:28 @Sex
kingOFVampire δεν ειναι θεμα ορμης......εκεινη την ωρα δεν το ελεγχεις απολυτα....εξαλλου 2 χρονια που γινεται χωρις προφυλαξεις δεν ειχε χρειαστει να παρω το χαζοχαπι!!!!!καλα κανεις παντως και τα λες στα ισα.
Πήγαινε στο θέμα: απορια
Μήνυμα στις 18/12/2009 στις 09:22 @Sex
αφου πονας γιατι δεν σταματατε για λιγο καιρο το sex? δεν ειναι καλο να επιβαρυνεις τον οργανισμο σου.κανεις sex-τρεχει ποταμι το αιμα. κατσε κανα δυο μερες-μια εβδομαδα,ηρεμισε και την επομενη φορα πιο χαλαρα....ποσο χρονον ειστε?δεν απαντησες στο bluebird? Πήγαινε στο θέμα: ελεοοοοος αιμα αιμα αιιιμααα
Μήνυμα στις 15/12/2009 στις 08:30 @Sex
Συμφωνω με τη Helena_90. Δεν αξιζει να τραβιεσαι στα μπο......λα για να περασεις καλα. βγες και κυνηγα κανα κοριτσακι.......
Πήγαινε στο θέμα: problimaaaa
Μήνυμα στις 11/12/2009 στις 08:17 @Sex
καλημερα......μην πειτε οτι σας ειδα στον υπνο μου πρωι-πρωι αλλα τεκικα μπορει να μην χρειαστει να περιμενω. ας απαντησω ομως στο bluebird:πρωτη επαφη-γονιμη 13η,δευτερη επαφη-15η γονιμη.. σημερα το πρωι ειδα αιμα. μπορει να ειναι απο το χαπι γιατι περιμενα περιοδο την επομενη εβδομαδα.αλλαξε τοσο πολυ ο κυκλος με ενα χαπι? τι μαλ....ιες κανω??????? δεν επρεπε να το παρω....το μετανιωσα. επρεπε να περιμενω και παιδακι να ερχοταν. δηλαδη μολις τελειωσει η <<περιοδος>> αυτη που εχω τελοςπαντων να κανω και ενα τεστ?αν ημουν θα εφυγε?διαβασα χθες οτι ακομα και αν η γονομοποιηση-συλληψη ειναι μιας ημερας απο την επαφη και παρεις το χαπι μπορει να αποβληθει.το πιστευετε?να ημουν απο την πρωτη επαφη και να εφυγε?τωρα αγχωθηκα πιο πολυ? sos.....sos....sos... Πήγαινε στο θέμα: απορια
Μήνυμα στις 10/12/2009 στις 15:50 @Sex
τελειωσε μεσα κανονικα.σιγουρα.ποσο να περιμενω για το τεστ?
Πήγαινε στο θέμα: απορια
Μήνυμα στις 10/12/2009 στις 10:30 @Sex
καλημερα σε ολους και σε ολες..εχω πολυ ανχος και θα ηθελα τη βοηθεια σας... πηρα το χαπι της επομενης μερας μετα απο τη δευτερη φορα που εγινε ολοκληρομενα.οι επαφες εγιναν τις γονομες μερες μου.για να καταλαβετε εγινε τεταρτη ας πουμε δεν πηρα το χαπι.εγινε παρασκευη και πηρα το χαπι κυριακη. τι ποσοστο υπαρχει να λειτουργησει σωστα το χαπι?μπορει να ειμαι εγκυος απο την πρωτη φορα? ποσο πρεπει να περιμενω για να κανω τεστ? αν καποιος γνωριζει κατι ας βοηθησει.... Πήγαινε στο θέμα: απορια |