Μήνυμα στις 12/1/2010 στις 21:50 @Sex
καλα,δεν ειχαν προχωρησει καν στην πρωτη φορα και η κοπελα εκανε στοματικο και καταπινε σπερμα? δε γινονται αυτα
Πήγαινε στο θέμα: Αστεία ερώτηση
Μήνυμα στις 8/12/2009 στις 23:11 @Sex
καλα πως γινεται να εισαι παρθενα και αντι να ξεκινησεις κανονικα να το κανεις απο πισω? εδω γυναικες με χρονια σεξουαλικη ζωη και δεν δεχονται πρωκτικο σεξ
Πήγαινε στο θέμα: πρωκτικος ερωτας
Μήνυμα στις 3/12/2009 στις 20:17 @Sex
κατα ποσο προσεχετε την εμφανιση σε εναν ανδρα? θεωρειται οτι η εμφανιση παιζει σημαντικο ρολο στο να σας αρεσει καποιος η κοιτατε και αλλα στοιχεια?
Πήγαινε στο θέμα: εμφανιση σε εναν ανδρα
Μήνυμα στις 3/12/2009 στις 19:57 @Sex
ναι αλλα οχι απο επιλογη ουτε απο καποιο προβλημα ουτε επειδη φοβομουν απλα ετυχαν καποια θεματα και ατυχιες που προανεφερα, ειμαι μια πολυ νορμαλ κοπελα εμφανισιμη με τις παρεες μου με τη δουλεια μου ολα φυσιολογικα απλα ειμαι πολυ συναισθηματικη και πολλες φορες αφελης με καποιους ανθρωπους και ισως πολυ ρομαντικη
Πήγαινε στο θέμα: πρωτη φορα
Μήνυμα στις 3/12/2009 στις 19:45 @Sex
βεβαια εκει ισως φαινεται και αν σε θελει ο αλλος πραγματικα η μονο για το σεξ γιατι αν σε θελει πραγματικα θα εχει την υπομονη και τη διαθεση να σε μυησει αλλιως αν ψαχνει μονο σεξ θα το βρει πολυ ευκολα το επομενο βραδυ ετσι κι αλλιως υπαρχουν γυναικες που το δινουν χαλαρα απο το πρωτο βραδυ, κατι τετοιες πουτανες εχουν καπαρωσει τα καλυτερα παιδια και δεν εχει μεινει κανεις για εμας
Μήνυμα στις 2/12/2009 στις 22:40 @Sex
η αληθεια ειναι οτι ημουν και ειμαι πολυ επιλεκτικη και ουτε ημουν ποτε της αποψης να εισαι με καποιον για να λες απλα οτι εχεις γκομενο αν δεν ειναι αυτο που θες, αυτοι που ηθελα δεν εκατσαν για χ λογους οποτε τι να εκανα να πηγαινα ετσι με τον οποιοδηποτε απλα για να το κανω? οχι δε το εκανα, απλα ζουμε σε μια εποχη που τα κοριτσακια πηδιουνται απο τα 12 στις τουαλετες του σχολειου και πρεπει να απολογηθουμε και να νιωσουμε μειονεκτικα επειδη εμεις δε το καναμε αυτο. Παντως ειναι και θεμα αντρα να σε κανει να τον εμπιστευτεις για κατι τετοιο, ξερω απο διαφορους φιλους οτι καποιοι το θεωρουν εμποδιο και ξενερωνουν και σε μια φιλη μου της ειχε τυχει να μην προχωρησει ο αλλος για αυτο τον λογο
Μήνυμα στις 2/12/2009 στις 20:52 @Sex
καλησπέρα σας, θέλω τη βοήθεια σας στο εξής: έχω γνωρίσει κάποιον 5 χρόνια μεγαλυτερό μου, εχουμε βρεθεί 2 φορές, ξέρω από την φίλη που μας γνώρισε ότι του αρέσω πολύ. Και εμένα δεν μου είναι αδιάφορος εχει πολυ καλα στοιχεία και πιστέυω θα με κερδίσει. Δυστυχώς όμως είμαι άπειρη και δεν μπορω φυσικά να του το πω αυτό δηλαδή ότι ειμαι παρθένα, μπορει και να τον κολακέυσει αλλά με αυτά που ακούω γύρω μου καταντήσαμε να θεωρείται αναπηρία στις μέρες μας,και αυτό με μπλοκάρει αρκετά και δε με αφήνει να χαλαρώσω, το έχω πάντα στο μυαλό μου. ισως επειδή δεν είμαι και πολυ μικρή για παρθένα δεν ήταν επιλογή μου όμως υπήρξαν κάποιες ατυχίες,είμαι μια κοπέλα πολυ εμφανίσιμη και κοινωνική με πολλές παρέες και με πολυ καλη σχέση με το άλλο φύλο,όμως μέχρι τωρα δεν εχω καταφέρει να κανω σχέση ολοκληρωμένη με αυτόν που θα με συγκινήσει,καποιους που ήθελα είχαν άλλα κολλήματα και δεν προχώρησε όπως να εχουν κατι άλλο εκείνη την περίοδο η να κολλάνε για δικούς τους λόγους και είχα και μια σχέση που δεν πρόλαβε να ολοκληρωθεί γιατί έμαθα ότι ηταν παράλληλα και με άλλη-ίσως ήταν λάθος που χώρισα θα είχα τώρα μια εμπειρία αλλά εκείνη την ώρα δε φαντάστηκα ότι δε θα έβρισκα κάτι άλλο άμεσα και πληγώθηκα επίσης. ετσι μου έρχεται να παω σε γυναικολόγο να χάσω τον υμένα ντρέπομαι να πω σε εναν 35 χρονων ότι δεν εχω κάνει ξανά σεξ,μπορει και να είναι βλακέια που το σκέφτομαι ετσι αλλά νιώθω ότι αυτο με μπλοκάρει πως να χαλαρώσω? και πειτε οτι τα φτιάχνουμε που ειναι και το πιθανότερο πως να το χειριστώ μετά? δε θα μπορει να περιμενει και πολυ Πήγαινε στο θέμα: πρωτη φορα |