Μήνυμα στις 6/12/2009 στις 21:45 @Sex
εγω το μονο που εχω να σου πω ειναι οτι και οταν εχεισ περιοδο υπαρχει μια πιθανοτητα να μηνεις εγκυος (να το θυμασαι αυτο γιατι ετσι εχει γεννηθει μια γνωστη μου) για τα χαπια να ρωτησεις γιατρο και μονο γιατρο Πήγαινε στο θέμα: Χάπι και εκσπερμάτωση μεσα
Μήνυμα στις 6/12/2009 στις 21:34 @Sex
αμα γουσταρεις να κανεις κανε..... δεν προκειτε να παθεις και τιποτα
Πήγαινε στο θέμα: απλη απορια
Μήνυμα στις 6/12/2009 στις 21:30 @Sex
στην παραλια πανω σε ξαπλωστρα. στο μπαλκονι ξενοδοχειου σε διακοπες. μεσα σε αυτοκινητο σε παρκινγ. και εξω στα κτηματα Πήγαινε στο θέμα: ναι η οχι?
Μήνυμα στις 2/12/2009 στις 21:16 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:εγω προσωπικα πιστευω οτι πρεπει να του το πεις και δεν εχεις κανενα λογο να ντρεπεσαι.εισαι παρθενα για τους δικους σου λογους και δεν μπορει κανενας να σου πει τιποτα για αυτο.αν του το πεις θα του διξεις οτι τον εμπιστευεσαι για αυτο το προσωπικο σου θεμα, και αν αυτος ειναι σοβαρος θα το εκτιμησει. και πιστευω οτι θα σε προσεξει πολυ περισσοτερο οταν θα ερθει εκεινη η ωρα......... Πήγαινε στο θέμα: πρωτη φορα
Μήνυμα στις 2/12/2009 στις 21:08 @Sex
οταν ειπα για τανγκα ενοουσα τανγκα που ειναι φτιαγμενα για αντρες. νομιζεις οτι παιζει ρολο ο σωματοτυπος ενος αντρα για να βαλει τανγκα? Πήγαινε στο θέμα: thong-tanga
Μήνυμα στις 2/12/2009 στις 18:40 @Sex
καλησπερα σε ολους και ολες. ηθελα να ρωτησω τις γυναικες σε αυτη τη συζητηση για το πια ειναι η γνωμη τους για τους αντρες με τανγκα? ευχαρηστω Πήγαινε στο θέμα: thong-tanga
Μήνυμα στις 2/12/2009 στις 18:38 @Sex
kalispera se olous kai oles. hthela na rwtisw tis gynaikes se ayto to forum gia to pia einai h gnwmh tous gia enan antra me tanga, string, thong? (opws thelei to leei o kathenas) eyxaristw Πήγαινε στο θέμα: thong-tanga |