Μήνυμα στις 4/12/2009 στις 11:58 @Sex
απαντηστε ρε παιδια!!!!!!!!!!!!!!! Πήγαινε στο θέμα: μεγεθος και πετσακι
Μήνυμα στις 2/12/2009 στις 17:57 @Sex
λοιπον τωρα οσον αφορα τον κυκλο σου ιδιαιτερα στην εφηβεια και στισ ηλικιες μετα την εφηβεια ο κυκλος δεν ειναι σχεδον ποτε σταθερος.για να φανταστεις μια φιλη μου ειχε καθυστερηση 1 μηνα και νομιζε οτι ηταν εγκυος γιατι πριν το παρατηρησει ειχε κανει σεξ με το αγορι της Πήγαινε στο θέμα: πρωκτικος ερωτας
Μήνυμα στις 2/12/2009 στις 17:23 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:λοιπον nagia_b δεν υπαρχει καμια περιπτωση να εχεις μεινει εγκυος απο τον πρωκτικο ερωτα που εκανες γιατι πολλη απλα αυτο δεν ειναι εφικτο.οσον αφορα το κυκλο σου πρεπει να πεις την ηλικια σου για να απαντησω αναλογαΠήγαινε στο θέμα: πρωκτικος ερωτας
Μήνυμα στις 2/12/2009 στις 09:41 @Sex
κανεις ρε παιδια??????????
Πήγαινε στο θέμα: μεγεθος και πετσακι
Μήνυμα στις 1/12/2009 στις 19:52 @Sex
Α,τοτε μολις την πλησιασεις θα την φιλησεις με παθος για να νιωσει οτι της εχεις λειψει και οτι πραγματικα την θελεις.Μετα που θα πατε σε καποιο σπιτι θα ξαπλωσετε καπου μαζι θα της πεις οτι την αγαπας κτλ μετα θα τη φιλησεις απαλα στα χειλη και μετα ολο και πιο εντονα και μετα λογικα θα ερθει απο μονο του(ξερεις πιο....................) Υ.Γ ενημερωσε με να δω πως πηγε,οκ? Πήγαινε στο θέμα: Πρώτη φορά..
Μήνυμα στις 1/12/2009 στις 19:06 @Sex
Απαντηστε και αλλοι ρε παιδια χρειαζομαι και αλλες γνωμες.Με προβληματιζει πολυ αυτο το θεμα που αντιμετωπιζω
Πήγαινε στο θέμα: μεγεθος και πετσακι
Μήνυμα στις 1/12/2009 στις 19:03 @Sex
κατσε για να καταλαβω την γκομενα τη ξερεις Πήγαινε στο θέμα: Πρώτη φορά..
Μήνυμα στις 1/12/2009 στις 18:55 @Sex
Σε καταλαβαινω απολυτα γιατι και εγω ειμαι ο ιδιος χαρακτηρας με σενα.Ειμαι 15 χρονων και μεχρι τωρα τα εχω φτιαξει μονο με μια κοπελα η οποια αποδηκτηκε πολη καργιολα.Τεσπα πιστευω οτι πρεπει να περιμενεις για να βρεις το καταληλο αγορι για σενα και αν οι φιλες σε κατακρινουν ή σε κοροιδευουν που δεν εχεις καποια σχεση γαμα τες γιατι αν ηταν πραγματικες φιλες σου θα σε καταλαβαιναν.καλα κανεις και προβληματιζεσαι με αυτα γιατι η ηλικια που βρισκομαστε τωρα απαιτει τετοιου ειδους σκεψεις γιατι ανυπομονεις να δεθεις με καποιον-καποια αυτη τη στιγμη
Πήγαινε στο θέμα: giati???
Μήνυμα στις 1/12/2009 στις 18:43 @Sex
ευχαριστω ρε doctora με καλυψες γιατι συνεχεια διαβαζω θεματα σε αυτο το φορουμ με μεγεθη πεων και μπερδευτει
Πήγαινε στο θέμα: Φυσιολογικό μέγεθος για την ηλικία μου
Μήνυμα στις 1/12/2009 στις 18:21 @Sex
συμφωνω με doctora εκει που θα φασωνεστε χαιδεψτε την απαλα στο ποδι στη μεση στο κωλο και αν δεισ οτι της αρεσει ή οτι ανταποκρινετε συνεχισε το πιο εντονα μετα θα δημιουργηθει παθος και θα γινει αυτο που θες.................... Πήγαινε στο θέμα: ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΩ??? |