Μήνυμα στις 6/1/2010 στις 21:39 @Διάφορα
Δεν ρωτησα αν ΑΠΑΝΤΑΤΕ! Αλλα αν απανταει ο ADMIN ή αν ξερει τι γινετε εδω μεσα τελος παντων..
Πήγαινε στο θέμα: Admin και επικοινωνια
Μήνυμα στις 6/1/2010 στις 21:35 @Sex
Δοκτορα χαλασαμε λιγο τα ποστ αλλα το καταλαβαμε και δεν νομιζεις να το ξανακανουμε? Εεε... μηπως να απολογηθουμε κιολας??? Μαστορα, να μπει εγγυτης της συμπεριφορας μας? Αδερφε, χαλαρωσε λιγο το κορμι σου, ενα site διαχειριζεσαι οχι τις φυλακες. Οσο για τα μπαν δεν γουσταρω να τα βγαλεις και αν γινετε να διαγραψεις και τους 3 λογαριασμους μου! Υπαρχουν και αλλα φορουμ που μπορεις να συζητας με τους ανθρωπους χωρις να σκευτεσαι οτι καποιος ηλιθιος μπορει να σε κανει μπαν για ηλιθιο λογο! Ευτυχως που υπαρχουν και σοβαροι Webmasters και οχι γελοιοι σαν του λογου σου, webmaster της δεκαρας! Για να αντιδρας ετσι εδω μεσα ειμαι σιγουρη οτι η ζωη σου ειναι τοσο μιζερη και ανουσια που την περνας 24 ωρες το 24ωρο μπροστα στο pc χωρις φιλους και χωρις τιποτα! Για αυτο..σε λυμπαμαι.. Bye guys! Χαρηκα που σας γνωρισα!!
Πήγαινε στο θέμα: Κολπα για αντοχη!!!
Μήνυμα στις 5/12/2009 στις 20:00 @Sex
Καταρχας εγω παιρνω τα χαπια για θεραπευτικους λογους οχι για να αντικαταστισω τα προφυλακτικα! Παρολα αυτα ομως και παλι χρησιμοποιω προφιλακτικο για να ειμαι καλυμενη! Ο γιατρος μπορει να λεει οτιδηποτε, αλλα οπως ξαναειπα δεν θα παρει την ευθυνη πανω του αν γινει το οτιδηποτε και εγω ή οποιαδηποτε αλλη μινει εγκυος!
Πήγαινε στο θέμα: Χάπι και εκσπερμάτωση μεσα
Μήνυμα στις 4/12/2009 στις 11:04 @Sex
Loverboy δεν παιρνω τιποτα προσωπικα,προς θεου.. Απλα οι στατιστικες και οι ερευνες δεν μου λενε κατι. Φυσικα και η εκσπερματωση μεσα ειναι ειναι κατι φυσικο και ωραιο!! Αλλα ποτε δεν ξερεις τι γινετε,δεν μπορεις να εισαι 100% σιγουρος οτι δεν θα βρεθεις με ενα παιδι στα χερια και αυτη την περιοδο της ζωης μου δεν εχω ορεξη για τετοιες εγνοιες,ουτε μαρεσει να ρισκαρω! Εσυ ως αντρας ωραια τα λες γιατι σκευτεσαι μονο την απολαυση εκεινης της στιγμης και οχι τις συνεπειες που μπορει να εχει αυτο. Μερικες γυναικες σε αυτο το θεμα ειναι πιο συνηδητοποιημενες,οσες δεν ειναι εχουν κανει πολλες εκτρωσεις, ή εχουν παρει το χαπι της επομενης μερας δεν ξερω και γω ποσσες φορες και τωρα που ειναι 30 χρονων αναρωτιουντε γιατι δεν μπορουν να κανουν παιδια!
Πήγαινε στο θέμα: Χάπι και εκσπερμάτωση μεσα
Μήνυμα στις 27/11/2009 στις 23:28 @Sex
Oντως, καλα τα λεει η Lina, ειναι να μην πεσεις σε κοπελα με κομπλεξ! Εμενα παντως μου αρεσουν τα προστυχολογα στο σεξ, περισσοτερο να τα λεει ο αλλος! Αλλα να σου πω κατι ρε συ Lina, μαλλον καλυτερα να μην ακουγεσαι στο σεξ αν μπορεις βεβαια γιατι δεν γινεσαι ρομπα σε ολη την πολυκατοικια, μου εχει τυχει να ειναι πισω απο την πορτα 2 κοπελες και να με σχολιαζουν, ελεος δηλαδη! Αυτο που ειπε ο Party_Animal παντως, το να κοπανας το πεος στην μαπα της αλλης, μαλλον πρεπει να το συζητησεις πρωτα με την κοπελα σου, μπορει να μην της αρεσει..εμενα παντως δεν μαρεσει, οπως το να τελειωνει ο αλλος στο προσωπο.. μια φορα το εκανα η κακομοιρα και με πετυχε τσααακ στο ματι.. χχιχι.. :P
Πήγαινε στο θέμα: Προστυχοκουβεντες στο σεξ!
Μήνυμα στις 27/11/2009 στις 23:05 @Sex
Δεν πιστευω οτι μια γυναικα ειναι πιο ολοκληρωμενη σεξουαλικα αν δεχεται το σπερμα μεσα, απο την στιγμη που κανεις σεξ,σαρεσει και τελειωνεις τα αλλα ειναι περιτα. Τωρα δεν νομιζω οτι μια ερευνα μπορει να μου πει αν εγω ειμαι ολοκληρωμενη σεξουαλικα ή οχι. Οσο για τους γιατρους που λενε οτι αμα το παιρνεις σωστα το αντισυλιπτικο δεν υπαρχει προβλημα να τελειωνει ο αλλος μεσα..δεν νομιζω οτι οι γιατροι μπορουν να παρουν πανω τους την ευθυνη σε περιπτωση που εγω μινω εγκυος! Στο κατω κατω ολα ειναι μια αλυσιδα, δεν υπαρχει τιποτα που να σε εξασφαλιζει 100%, ακομα και πολλα απο τα προφυλακτικα βγαινουν ελατωματικα προκειμενου να συνεχιζουν οι εκτρωσεις. Θελω να κανω επισης και μια παρενθεση και να πω οτι οταν κανεις σεξ ενω εισαι αδιαθετη, ειναι το χειροτερο, ολο το αιμα απο την πιεση παει προς τα πανω και αν το κανεις και συχνα μπορεις ανετα να παθεις λοιμωξη. Ασε που ειναι και αηδια.. :S Πήγαινε στο θέμα: Χάπι και εκσπερμάτωση μεσα
Μήνυμα στις 26/11/2009 στις 08:27 @Sex
το χαπι απο οτι μου εχει πει ο γυναικολογος δεν προκαλει καρκινο αλλα επιτρεπεται να το παρεισ το πολυ 2 φορες στην ζωη σου γιατι επιβαρινει πολυ τον οργανισμο και σιγουρα την μητρα! Επειδη παιρνω αντισυλιπτικα και εχο διαβασει τισ παρενεργιεσ,ναι οντοσ προκαλει καρκινο του στηθουσ εαν το παιρνεισ για χρονια φυσικα η εχεισ αδυναμο οργανισμο! για να εχει αποτελεσμα πρεπει να το αρχισεισ την πρωτη μερα της περιοδου σου εως οτου τελειωσει το πακετο(συνηθως 21 μερε) μετα πρεπει να κανεισ ενα διαλειμμα 7 ημερων και την 8 μερα να ξεκινησεις το επομενο και ετσι εχεισ αντισυλιπτικη δραση ακομα και τις 7 μερε ποθ δεν παιρνεις, παντα σε ακριβη ωρα!(παντωσ πολλεσ κοπελεσ εχουν μινει εγκυεσ παρολα που τα χρισιμοποιουν) μπορει να εχει αντισηλιψη εωσ και 98% αλλα αυτο εξαρταται αν το παιρνεισ σωστα και αν το ποσοστο τους σε ορμονεσ σε καλυπτει(αυτο θα στο πει ο γυναικολογοσ)εγω παιρνω τα yasminelle , ειναι τα πιο ελαφρια, με τα λιγοτερα οιστρογοννα και τα καλυτερα απο οτι ξερω(εμενα με καλυπτουν, για σενα ομωσ δεν μπορω να ξερω! οσο για το τελειωμα μεσα σιγουρα ειναι ωραιο γιατι ξυπναει τα προτογονα ενστικτα μασ, ΑΛΛΑ εγο πρωσοπικα δεν σκοπεβω να το διακινδινεψω γιατι ποτε δεν ξερεισ,μια φορα συμβαινει το μοιραιο και δεν θα ηθελα προστοπαρον εναν μπεμπη στην αγκαλια μου! Αν εσυ μπορεισ να αναλαβεισ αυτην τη ευθηνη.. οκ Παντος εγω δεν σου συνιστο να παρεισ αντισιλιπτικα περαν θεραπευτικου λογου, κριμα να πιεζεισ τον οργανισμο σου, μια χαρα ειναι και τα προφιλακτικα, ναι σπανε, αλλα πρεπει να ξερεισ οτι ακομα και με προφυλακτικο ο αντρασ πρεπει να τραβιεται οταν ειναι να τελειοσει γιατι αν γινει καμοια στραβη το κοθτσοθβελο εσενα θα σου μινει! δεν γινετε να επιβαρινουμε εμεισ τον οργανισμο μασ γιατι δεν θελουν αυτοι να κουραζουν το απο τετοιο τους! Οποτε αυτην τν φαντασιωση λεω να την κρατησεις για την ημερα που θα αποφασισεισ οτι θελεισ να γινεισ μαμα! :D ελπιζο να βοηθησα! :P Πήγαινε στο θέμα: Χάπι και εκσπερμάτωση μεσα |