Μήνυμα στις 17/11/2009 στις 16:59 @Θ. Κλημεντίνη
Χωρισε με τον δικο της!!!!!!!!!!
Πήγαινε στο θέμα: Ena koritsi
Μήνυμα στις 17/11/2009 στις 11:51 @Θ. Κλημεντίνη
Ακολουθησα τη συμβουλη της Ντανη... Ακουστε τι συνεβει σημερα στη σχολικη γιορτη.... Ημασταν και εγω και αυτη στη σχολικη χορωδια για τη γιορτη.... Καθομασταν διπλα διπλα...σε γενικες γραμμες αναφερω οτι τα περασαμε αρκετα καλα...Ξαφνικα σηκωνεται και κατευθεινετε προς το μπανιο τρεχοντας...Απο περιεργια την ακολουθησα και προς εκπληξη μου την βρηκα στο μπανιο να κλαιει...Τοτε με αγκαλιασε κ κλεγοντας μου ειπε τι εχει συνεβει...Εγω την παρηγορισα... Αυτο ηταν... Δεν αντεχω αλλο θελω να την πιασω και να τη φιλησω..... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sorry για τυχον ορθογραφικα,νοηματικα ή λεκτικα λαθη!!!!!!!! Πήγαινε στο θέμα: Ena koritsi
Μήνυμα στις 17/11/2009 στις 07:45 @Θ. Κλημεντίνη
Τhanks guys!!!!!!!!!!!!!!!!
Πήγαινε στο θέμα: Ena koritsi
Μήνυμα στις 16/11/2009 στις 22:25 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησοσπερα παιδια ειμαι νεος στο site κ θελω τη βοηθεια σας... Ειμαι 14 δεν εχω ειχα(κ μαλλον θα εχω)ερωτικη επαφη με κοριτσι μεχρι τωρα...Ουτε που μου αρεσε καμια... Ξαφνικα αρχισε να μου αρσει μια κοπελα που βρεθηκαμε στο γυμνασιο για πρωτη φορα...Γενικα τη συμπαθησα κ νομιζω το ιδιο κ αυτη...Εχουμε ακομα μια πολλη θερμη σχεση...αλλα ως εκει...Δεν με βλεπει ερωτικα κ αυτο ειναι σιγουρο...Δε ειμαι κ κανας ομορφος εδω που τα λεμε... ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ:Σημερα το πρωι η κοπελα χωρισε με το αγορι της και εκλαιγε...τοτε εγω πηγα να την παρηγορεισω κ την αγκαλιασα με καποιον τροπο...Εκεινη το αποδεχτηκε...ΑΛΛΑ ΤΠΤ ΑΛΛΟ!!!!!!!!!! 1)Ποια ειναι η γνωμη σας για ολα αυτα?????? 2)Τι θα κανατε στη θεση μου?????? Πήγαινε στο θέμα: Ena koritsi |