Μήνυμα στις 25/5/2010 στις 22:37 @Sex
γιατι το λες αυτο? 10 λεπτα..αποκλειεται..εδω με μαλακια οταν μου πετυχει 2 λεπτακια τελειωνω............και δεν μου το συζητησε ακριβως..το φερε η κουβεντα και μου ειπε πως δεν θα την χαλαγε..
Πήγαινε στο θέμα: 15 χρονων- 22
Μήνυμα στις 25/5/2010 στις 19:45 @Sex
Παιδια ειμαι 15 χρονων και δεν εχω ολοκληρωσει ακομα, δεν ξερω αν αυτο που θα σας γραψω θεωρειται προβλημα η κατι παντως με απασχολει. Οπως σας ειπα ειμαι 15 χρονων, το 22 στον τιτλο μου κολλαει επειδη.. μια γυναικα 22 χρονων, φιλη μου, μου ειχε πει καθως συζητουσαμε πως δεν εχει καποιο προβλημα αν δοκιμαζαμε να πηδηχτουμε και θα ηταν καλη εμπειρια, στην ιδεα αναψα. Τι συστηνετε να το κανω? αλλα ρε εσεις ντρεπομαι πολυ, ειμαι και που ειμαι ντροπαλος, θα να και 7 χρονακια μεγαλυτερη μου, δεν εχω εμπειρια απολυτως καμια... και χυνω παρα πολυ γρηγορα, παρα πολυ..ουτε 3 λεπτακια δεν θα προλαβει να γλυψει Πήγαινε στο θέμα: 15 χρονων- 22
Μήνυμα στις 13/5/2010 στις 23:45 @Sex
Παιδια αν τα ειχατε με ενα κοριτσι 3-4 μηνες και μετα απο ξερω γω 1-2 μηνες που χωρισατε τα φτιαχνατε με την κολητη της πως θα το παιρνε??
Πήγαινε στο θέμα: ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ
Μήνυμα στις 15/4/2010 στις 21:26 @Sex
Παιδια εχω μια σχεση 2 μηνες τωρα την αγαπω πολυ αλα αυτη λεει πως δεν μ αγαπησε ακομα. Τι να κανω ??? Επισης λεει οτι δεν νοιωθει πως εχουμε σχεση, δεν συμπεριφερομαστε σαν να τα εχουμε. τι να κανω για να νοιωσει κατι??? Πήγαινε στο θέμα: ΣΧΕΣΗ
Μήνυμα στις 26/3/2010 στις 08:51 @Θ. Κλημεντίνη
Παιδια ενα κοριτσι ποσο χρονο θα χρειαστει να αγαπησει πραγματικα καποιον?
Πήγαινε στο θέμα: ΑΓΑΠΗ
Μήνυμα στις 6/3/2010 στις 11:12 @Sex
Παιδιά, σε κάτι μέρες κλείνω 1 μήνα σχέσης, τι δώρο θα λέγατε να κάνω στο κορίτσι μου;
Πήγαινε στο θέμα: Δώρο
Μήνυμα στις 25/2/2010 στις 14:05 @Sex
λοιπον..αυριο θα κανω αυτο που ειπες..ολα για ολα και αν χασω μετα αφου θα χασω εσενα δεν θα χω τιποτα..ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Πήγαινε στο θέμα: ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ
Μήνυμα στις 23/2/2010 στις 20:13 @Sex
Ναι φιλε δοκτορα, εχουμε σχεση..αλλα κολωνω γαμω την πουτανα μου ποσο μαλακας εχω γεννηθει
Μήνυμα στις 23/2/2010 στις 19:31 @Sex
Ρε παιδια ειναι απιστευτο, ντρεπομαι να κανω τα παντα..ντρεπομαι να μιλω στο κοριτσι μου να φανταστειτε τι να κανω δεν μπορω να το βγαλω απο μεσα μου :(
Μήνυμα στις 18/2/2010 στις 16:28 @Θ. Κλημεντίνη
αν μου βγει να την φιλησω στο στομα και δεν θελει και κανει πισω???????
Πήγαινε στο θέμα: Αύριο θα της τα ζητήσω |