Μήνυμα στις 19/3/2010 στις 14:49 @Διάφορα
Ευχαριστω για τα posts αλλα τελικα μου εδωσε μια φιλη μου απ' την Β. Και σημερα πηγα και την παρουσιασα με τα στοιχεια μου :) Τελος καλο ολα καλα :D
Πήγαινε στο θέμα: ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΓΚΗ!
Μήνυμα στις 17/3/2010 στις 19:38 @Διάφορα
Καλησπερα. Ειμαι μαθητης παω στην Α' ταξη Γενικου Λυκειου και χρειαζομαι επειγοντως μια οποιουδηποτε θεματος ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Α' ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ! Πρεπει να την παρουσιασω μεχρι την Παρασκευη (μεθαυριο) Σας παρακαλω βοηθηστε με. Ευχαριστω.
Πήγαινε στο θέμα: ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΓΚΗ!
Μήνυμα στις 17/2/2010 στις 22:32 @Sex
Κοιτα δεν ειναι ντροπη να φενεται το πεος σου σηκωμενο. Και αμα στην πει κανεις η γελασει πες του "Τι ρε? Εχω π***λι και σηκωνεται! τι ζορι τραβας?". Εγω παντως αν καποιες φορες δεν θελω να φενεται το σηκωνω προς τα πανω να κολλησει στην κοιλια και βαζω απο πανω το εσωρουχο γι να κραταει αντισταση. Οπως ειναι σηκωμενο το αιμα κατεβαινει αρα συστελλονται οι αρτυριες και ετσι "κατεβαινει" στην θεση του. (ιατρικη εξηγηση)
Πήγαινε στο θέμα: Πως να φενεται?
Μήνυμα στις 14/12/2009 στις 17:05 @Sex
Για μενα εμφανισιακα η τελεια γυναικα θα εχει αρκετα μεγαλο στηθος (δεν με ενδιαφερει να εχει βυζαρες) αλλα θελω να ειναι στητο και στρογγυλο. Λεπτη μεση, μεγαλο εως τεραστιο στητο κωλο χωρις χιλιοστο κυτταριτιδας. Γαλαζογκρι ματια, λεπτη μικρη μυτη, ζουμερα αλλα κομψα χειλη και ωραια, μακρυα, καστανοξανθα (πιο πολυ ξανθα) μαλλια. Οσο για το υψος δεν πολυπαιζει ρολο αλλα αναγκαστικα κοιταω τις ψηλες (ειμαι 1.89...) Υ.Γ. Αν βρω αυτο το θυληκο την παντρευομαι χωρις δευτερη σκεψη Πήγαινε στο θέμα: τι γυναικες προτειματε? {αγορια}
Μήνυμα στις 9/12/2009 στις 08:15 @Sex
Ρε η περιτομη περα απ την θρησκευτικη της σημασια εχει επηρεαζει και την υγιεινη του ατομου. 1) Μειωση πιθανοτητων μολυνσης (το μεγαλο πετσακι μαζευει αρκετα μικροβια αν δεν το πλενεις συχνα) 2) Μεγαλυτερη ευκολια και ανεση στο sex. Αν δεν κανεις απλα θα συνεχισει να ειναι οπως τωρα. Δεν θα αλλαξει κατι.
Πήγαινε στο θέμα: Peos
Μήνυμα στις 9/12/2009 στις 08:06 @Sex
Στον παιδικο σταθμο του αδερφου μου κατα τις 11 το βραδυ. Πολυ super :P α και στα ντους ενος camping.
Πήγαινε στο θέμα: ναι η οχι?
Μήνυμα στις 8/12/2009 στις 23:58 @Sex
δεν νομιζω απ οτι ξερω σε περνανε απο ελεγχο και πουτσες μικροτερες των 10cm τρωνε πορτα...
Πήγαινε στο θέμα: problimaaaa
Μήνυμα στις 6/12/2009 στις 02:06 @Διάφορα
Φιλε ευχαριστω για την απαντηση αλλα τ ξερω ολα αυτα. Το αν και ποτε θα κοψω το καπνισμα θα το αποφασισω εγω και δεν προκειται να με επηρεασει κανεις πανω σ αυτο το θεμα... Ετσι ειναι ο χαρακτηρας μου.
Πήγαινε στο θέμα: ΑΦΘΕΣ
Μήνυμα στις 6/12/2009 στις 01:14 @Διάφορα
Εχω ακουσει οτι οι κρεμες ειναι καλες και αποφευγονται οι ερεθισμοι. Πχ η Veet ειναι απ τισ καλυτερες. Προσεχε ομως πριν την αγορασεις πρεπει να πας σε δερματολογο να σου πει αν μπορεις να την χρησιμοποιησεις επειδη σε καποια ατομα προκαλει αλλεργια. Οταν θα εχεις το ok απ τον γιατρο χρησιμοποιησε την. προσωπικη εμπειρια δεν εχω... :/
Πήγαινε στο θέμα: ξυρισμα στην περιοχη του πεος |